- Det her var en ordentlig sliteseier. Gutta har en kjempemoral. Jeg er utrolig stolt av gutta over at de klarer å vinne idag, sa Tom Freddy Aune til Radio Prime Fredrikstad etter kampslutt.

Så du kampen? Her kan du gi FFK-spillerene poeng

Stort mer rakk ikke FFK-sjefen å si, for troppen skal med siste fly hjem for kvelden, og løpte i garderoben for en rask dusj før avreise til flyplassen.

FFK slet med å få et godt grep om kampen i Sandnes de første 45 minuttene, og lagene ruslet i garderoben med 0-0 til pause.

Men FFK trodde de hadde tatt ledelsen i kampen et drøyt kvarter av 2. omgang, da Mattias Andersson satt ballen i lengste hjørne. FFK-spillerne jublet for scoring, men Sandnes Ulf tok frispark og kontret - uten at gjestene kunne forstå hvorfor målet ble annulert.

Men FFK tok ledelsen da Celso Borges fant Alex Valencia - som scoret sitt andre mål for sesongen åtte minutter før full tid. Det holdt helt inn for FFK, som med det tok tre viktige poeng.

Du kunne følge utviklingen i vårt live-referat i live-vinduet under.

Sogndals fem poeng store forsprang ble dermed til to med FFK-seier på Vestlandet. Da er også Ranheim på 3. plass fem poeng bak rødbuksene.

Les også: Andersson fra start skal gi seier

Før kampen: FFK har Amin Askar ute med suspensjon for tre gule kort, og Mattias Andersson går etter alle solemerker inn i hans posisjon på topp, sammen med Celso Borges. Den nye spissduoen scoret seg fire av de fem målene da FFK slo Tromsdalen søndag.

Les også: Taktiske grep sikret klar borteseier

Disse 11 startet kampen for FFK: Lasse Staw, Vidar Martinsen, Jan Tore Ophaug, Raio Piiroja, Wallace Fernando Pereira - Alex Valencia, Hans Erik Ramberg, Joachim Thomassen, Simen Rafn - Celso Borges, Mattias Andersson.

På benken sitter: Jon Masalin,  Agim Shabani, Odillon Kashama, Dino Mulac

Her kan du følge kampen fra kl. 18.00: