Tom Freddy Aune mener det fortsatt er rusk i maskineriet, men var fornøyd med tre poeng på eget gress.

Bildegalleri: Se kampbilder her


- Jeg ser at flere og flere av guttene spiller med høyere selvtillitt utover i kampen, og vi skaper også flere muligheter som kunne blitt mål. Hadde vi scoret tidligere, tror jeg vi hadde sett mange flere mål.
For FFK sank bakover på banen etter Wallace-målet.
- Det var ikke meningen at vi skulle falle så langt ned, men guttene blir livredde for å miste seieren. Det sitter i hodene på dem, forklarte hovedtreneren.

Bildegalleri: Se hvem som var på kampen her

Aune sjanset på unggutten Odillon Kashama på topp. Den lynraske spissen sørget for at Strømmen måtte rygge med forsvaret. Det ga FFK et overtak.
- Særlig Celso var mye mer med i spillet i dag. Takket være Kashamas fart får han mye mer rom. Men jeg tok en sjanse ved sette Odillon på fra start. Han har ikke trent med oss, og løpene og gjennombruddspasningene sitter ikke helt ennå. Det var meningen at han skulle skape uro, og det gjorde han, sa Aune.

Hans-Erik Ramberg var fornøyd med lagets innsats.
- Dette var en lagseier. Det er ikke lett å spille mot et lag som ligger så kompakt. Men vi har holdt nullen i tre kamper nå, og det er positivt, sa midtbanespilleren.

Her kan du stemme på lesernes egen spillerbørs

Etter 1-0-seieren over Strømmen ligger FFK på tredjeplass på tabellen.
 

Før kampen

Før kampen fortalte sportssjef Joacim Jonsson at de forventer  FFK-lag med killerinstinkt i boksen og et fighterhjerte ute på banen. På topp vil hurtigtoget Odillon Kashama spille spiss fra start.

-    Skal man være et topplag så må man vinne hjemme og ta poeng borte. Borte har vi gjort jobben 4 poeng på 3 kamper, men det er hjemme vi må starte å vinne kamper for å være et topplag. Uavgjort er ikke godt nok på hjemmebane, sier Jonsson.
Han mener at FFKs to siste kamper har vært et skritt i riktig retning – spillemessig.
-    Men vi har slitt med å omsette sjansene våre i mål, sier Jonsson.

Les også: Kort vei fra himmel til helvete

Se også våre FFK-sider


Har ladet opp på lånt gress


Dagens gjester Strømmen har ladet opp til kveldens kamp på lånt gress.
Får hver eneste bortekamp får Thomas Berntsens mannskap låne gressbane av naboen, Lillestrøm, ettersom Strømmen til vanlig spiller på kunstgress.
To økter fredag og lørdag har laget trent på treningsbanen til Kanarifuglene.
-    Lillestrøm har vært svært imøtekommende som lar oss få låne deres bane. Dette gir oss den optimale oppladningen til bortekampene, sier Berntsen til Romerikes Blad.

Bildegalleri: Disse var på kampen