For Aune og FFK forbereder seg på en sesong med tynn spillertropp og få spillere til disposisjon. Det fikk de trent på også i dag.

– 1.-omgangen er helt jevnspilt og vi gjør det bra defensivt. Så kommer 2.-omgangen hvor vi må gjøre flere bytter og rokere mye om på laget. Likevel klarer vi oss bra, og Hønefoss har vel bare fem sjanser totalt i kampen, sa Aune til FB etter kampen.

Becken fra start

FFKs startoppstilling mot nyopprykkede Hønefoss var sterk, selv om en urutinert Jonas Becken startet som høyreback og prøvespillende Dino Mulac fra Trosvik gikk inn på topp fra første spark på ballen.

Men både Mulac, Vidar Martinsen og Joachim Thomassen måtte kaste inn håndkleet før 2. omgang tok til. Dermed måtte høyreback Becken inn som stopper, og midtbanespillerne Ramberg og Askar ta plass på hver sin back.

 
Fem minutter før full tid får Hønefoss en corner. Den blir slått inn i feltet og går over alle, inkludert Erik Bråthen. På bakerste stolpe står Hønefoss' Konate som pirker ballen i mål og lager kampens eneste mål, og sørger for seier til Hønefoss.
 
 
 

Lagene

 
Ifølge fredrikstadfk.no stiller FFK med følgende lag:
Erik Mellevold Bråthen, Jonas Becken, vidar Martinsen, Jan Tore Ophaug, Joachi Thomassen, Amin Askar, Hans Erik Ramberg, Celso Borges, Alex Valencia, Dino Mulac og Mattias Andersson.
 
Hønefoss stiller med følgende lag:
Thomas Solvoll, Christian Traoré, Frode Lafton, Kristjan Örn Sigurdsson og Kjetil Byfuglien.
Kenneth Di Vita Jensen, Tor Øyvind Hovda, Paul Obiefule, Rune Bolseth og Davy Claude Angan
Madiou Konate.
 

Joakim Simensen oppdaterte kampen i livevinduet under.