For etter å ha gitt fra seg 1-0-ledelsen FFK hadde ved pause, og atpåtil gått under med ett mål etter en keepertabbe av Lasse Staw, satt FFK inn Mattias Andersson og Agim Shabani.

Så du kampen? Gi spillerne din karakter her!

- Vi var på vei i fella. Det var egentlig en skikkelig "møkkakamp" med lite spill, og mye lange pasninger. Men gutta viser enorm styrke og klarer å snu kampen. Vi gjør et par bytter og lykkes med de, sier en fornøyd Aune til Radio Prime Fredrikstad. 

For Andersson var ikke snauere enn at han scoret to ganger som innbytter, og var sterkt delaktig i å snu kampen, som til slutt endte 5-2 i FFKs favør.

Celso Borges sendte de rødhvite i ledelsen etter tjue spilte minutter på TUIL Arena. Alex Valencia la et perfekt innlegg fra høyresiden, og Borges kunne heade ballen kontrollert forbi Tromsdalens keeper. En vakker scoring fra FFK-spissen.

Tromsdalen utlignet kort tid ut i andre omgang. Bare minutter senere fikk sjansen til å ta ledelsen etter at Lasse Staw plukket opp ballen utenfor 16-meteren og gav hjemmelaget frispark i en gyllen posisjon. Ballen satt klistret oppunder tverrliggeren, og Tromsdalen gikk opp til 2-1 ledelse over FFK.

- Vi har fått noen skikkelig kalddusjer før, men har visst at vi er sterke og kommer oss igjennom de, sier Aune til Radio Prime Fredrikstad.

I det 70. spilleminutt utligner Celso Borges for FFK. Nær blåkopi av hans første scoring. Valencia med innlegg, og Borges stupheader ballen i mål!

Bare minutter etter utligningen scorer Mattias Andersson og sender FFK opp i ledelsen igjen!!

I det 81. spilleminutt scorer Mattis Andersson sitt andre mål for kvelden, og gir FFK en komfortabel 2-4 ledelse.

På overtid scoret Alex Valencia Fredrikstads femte mål, og fastsatt sluttresultatet til 2-5.

- Vi viser at vi er et bedre lag enn Tromsdalen. Når vi får orden på spillet vårt, klarer det rett og slett ikke å henge med, sa Jan Tore Ophaug til Radio Prime Fredrikstad etter kampen.

Les livereferatet fra kampen i vårt live-vindu: 

Før kampen:

Tom Freddy Aune er sikker i sitt svar før dagens kamp.

- Vi møter et lag som løper mye og vi vet hva som venter oss. Men forhåpentligvis vil vi vinne på bedre kvalitet, sa Aune til fredrikstadfk.no

- Går for tre poeng

Også blant spillerne er optimismen stor før avspark.

- Jeg har ladet batteriene og er i god form. Vi går for seier, sier en bestemt Raio Piiroja til fredrikstadfk.no

Til samme nettsted sier Vidar Martinsen at Tromsdalen er et fysisk lag, med en tøff spillestil, men at det ikke skal setter en stopper for FFK i dagens kamp.

- Vi er klare for motangrep på deres harde taklingsspill. Vi har vårt eget spill, og går for tre poeng, sier Martinsen til fredrikstadfk.no

FFKs lagoppstilling:

Lasse Staw

Vidar Martinsen, Jan Tore Ophaug, Raio Piiroja, Wallace Fernando Pereira

Alex Valencia, Hans Erik Ramberg, Joachim Thomassen, Simen Rafn

Celso Borges, Amin Askar