I den utsatte bortekampen på Aspmyra stadion møtte FFK et Bodø/Glimt som lå fem poeng bak på tabellen.

- Idag er vi glade for tre poeng. Gutta går ut og blør for drakta, skrøt FFK-trener Tom Freddy Aune etter kampen.

Så du kampen? Lag din spillerbørs her!

Etter en jevn start på kampen var det hjemmelaget og deres toppscorer Thiago Martins som kunne ta ledelsen etter 35 minutters spill. Resultatet sto seg ut omgangen.

Etter sidebytte var det vertene som startet klart best, men FFK fikk drømmesjansen da Alex Valencia ble felt på innsiden av 16-meteren. Celso Borges var iskald og dundret inn 1-1 på straffesparket etter 55 minutters spill.

Og bare minutter senere pekte dommeren igjen på straffemerket etter en hands på et FFK-skudd. Igjen gikk costaricaneren frem og var like iskald: Sekundet senere ledet FFK 2-1. Det resultatet sto seg kampen ut.

- Vi har brukbart trøkk i 1. omgang selv om vi var litt unøyaktige i innlegga og litt sånt. Men den moralen den gjengen her viser er helt sjuk, sa Aune til Radio Prime Fredrikstad på banen etter kampen.

- Vi kunne punktert kampen alene med keeper på 2-1, men Jon (Masalin) hadde en glimrende redning der også, skrøt Aune av sisteskansen som voktet målet i stedet for Lasse Staw.

Så du kampen? Gi din spillerbørs her!

FFK stilte med følgende lag, i en 4-2-3-1-formasjon:

Masalin
Gamboa - Ophaug - Martinsen - Thomassen
Risholt - Ramberg
Valencia - Askar - Borges
Thorvaldsson

Raio Piiroja måtte stå over på grunn av gule kort. Inn kommer Jan Tore Ophaug.

Sendingen startet klokken 17.00. Du kunne chatte med våre journalister Svend Anders Karlsen-Moum og Joakim Simensen underveis på vårt live-vindu under:

Les også: Mener FFK må satse på halvproffe spillere

Flytter til Stadion med 180 elever

Foreslås som ny leder

Nordlie gjør comeback

Aune slår tilbake mot kritikerne

Alt om FFK kan du lese her