- Jeg skulle blokkere et skudd, og ble truffet i foten slik at jeg fikk en vridning. Nå skal jeg hjem og hvile, men jeg tror nok det går bra, fortalte Ophaug til f-b.no etter kampen.
Utover mandagen viste det seg skaden ikke var så langvarig som man fryktet. Ophaug er klar for trening igjen førstkommende onsdag.

FFK og Moss møttes til dyst i den siste treningskampen før årets sesongstart i går. Der understreket FFK sitt favorittstempel i årets 1. divisjon.

5-1 sto det nemlig på resultattavla da dommeren blåste av foran nesten 700 tilskuere i Østfoldhallen.

- Jeg forventer en tøff match og at vi har spillere som viser vilje og moral, og kvalitetene de innehar. Jeg vil også se defensiv struktur og offensiv kreativitet, sa Tom Freddy Aune til f-b.no noen timer før kampstart.

Og FFK viste alt av dette mot Moss denne kvelden. En jevnspilt 2. omgang ble avløst av en målfest etter hvilen. Amin Askars 5-1-scoring avsluttet det hele. Før ham hadde Andersson, Borges, Tegström og Ramberg scoret for FFK. Moss sin scoring kom på straffespark.

- Jeg er veldig fornøyd. Vi hadde sjanser også før pause vi burde scoret på. Det er små margner og mål preger som kjent kamper, sa Aune etter kampen.

For hjemmelaget var det i utgangspunktet bare Alex Valencia som var usikker før kampen, og han var ikke med i dagens FFK tropp. Det var heller ikke Thomassen eller prøvespillende Franck.

FFK startet derimot med: Staw - Martinsen, Ophaug, Piiroja, Wallace - Askar, Borges, Ramberg, Rafn - Andersson, Tegström.

f-b.no fulgte kampen, og du kan stille spørsmål til f-b.nos journalist på kampen underveis. Det gjør du i live-vinduet under: