Midtbanespiller klar for FFK

Bjørnar Homlvik skrev under for FFK mandag.

Bjørnar Homlvik skrev under for FFK mandag. Foto:

Av
Artikkelen er over 4 år gammel

Bjørnar Holmvik (28) har signert for FFK.

DEL

Bjørnar Holmvik har tidligere spilt for Stabæk, Brann og Sandnes Ulf. Siden sist sommer har han spilt for svenske Kalmar. Derfra kommer han nå vederlagsfritt.

- Vi er kjempefornøyd med å få inn Bjørnar. Hos oss skal han spille på midtbanen. Han er 28 år og har lang erfaring fra Tippeligaen og nå Allsvenskan i Sverige. Han har gode offenside kvaliteter, løpskraft, og er en veldig fin person. Dessuten har han i prosessen vist at han er veldig motivert for å være med og løfte FFK, sier daglig leder i FFK, Geir Bakken på FFKs egne nettsier.

FBTV: Bjørnar Holmvik og Geir Bakken var gjester mandag kveld:

 

Kommer gratis

28-åringen får kontrakt ut 2014-sesongen, og kommer vederlagsfritt fra Kalmar.

- Det er eksterne midler som har gjort dette mulig for oss. Vi retter en stor takk til Terje Høili og Spillerinvest som bidrar med alle midlene til Holmviks lønn. Høili og Spillerinvest er opptatt av at fellesskapet skal løfte FFK tilbake, og håper derfor at de som har nølt med å kjøpe sesongkort nå hopper ned fra gjerdet og sikrer seg fast plass i 2014 på Stadion, sier Bakken til Fredrikstadfk.no.

Holmvik sier han gleder seg til å spille på Stadion.

- Dette blir gøy. Jeg gleder meg til å spille for FFK. Det har alltid vært kult å komme hit som motspiller, mye trøkk, flott bane og stadion. Jeg håper jeg kan bidra med en del assister, serve de fremste med noen gode målgivende. Så skal vi kjempe for å holde nullen bakover, sier Holmvik til fredrikstadfk.no.

FBTV: Davy Wathne: - Jeg må felle en tåre:

 

FBTV-direkte i kveld

FBTV går direkte på luften med studiosending mandag kveld klokken 21.00.

Her vil vi få med den nye FFK-spilleren samt daglig leder Geir Bakken. Vi vil også følge overgangsvinduet som stenger ved midnatt.

Du kan allerede nå sende inn spørsmål til Bakken og den nye FFK-signeringen ved å bruke #fbsport på twitter eller via facebook.
40 FFK-billetter

f-b.no vil plukke ut og premiere 10 heldige som sender inn spørsmål til kveldens direktesending.

De ti vil få fire billetter til FFKs åpningskamp på Stadion mot Tromsø 6. april.

Vinnerene vil bli kontaktet.
 

Artikkeltags