- Vi får håpe Simen kommer raskt tilbake, sa FFK-trener Tom Freddy Aune til f-b.no etter kampslutt.

Trolig ikke alvorlig

Han kunne da ikke gi noe svar på hvor ille skaden til den unge FFK-spilleren er, men man håper at den ikke er alvorlig. De første signalene tyder også på at det ikke er veldig alvorlig med Rafn. Søndag kveld skal han etter det f-b.no får opplyst til undersøkelse på legevakten. Mandag blir det trolig nærmere undersøkelser.

Hvem var FFKs beste idag? Gi din spiller-rangering her!

- Simen er kalt opp til U18-landslaget, og det vil være synd for han å gå glipp av det, men for vår del dreier det seg om at han kommer raskt til bake på banen, sa Aune.

TV-bildene viser at Rafn blir taklet stygt etter å ha avsluttet i 16-meterfeltet, men dommeren gjorde ingenting.

- Fra der vi står ser det ut til at han blir meid ned, og selv om han får avsluttet først burde det kanskje ha vært straffe, sa FFK-treneren.

Se bildene fra Moss-FFK her!

Sjakktrekk med Askar

Aune var forøvrig svært fornøyd med å se at Amin Askar i spissrolle slo ut i full blomst.

- Vi ville ha Amin til å stikke bakrom hele veien. Det lyktes 100 prosent idag, og vi skapte masse offensivt, sa Aune.

- Jeg har sett ham på trening i Moss før, og da har han dominert stort. Så det er klart at han med sin fart ville by på problemer for de, slo Aune fast, med et godt smil om munnen.

FFK skapte, som Aune sier, sjanser i hopetall borte mot Moss, og kunne fort ha vunnet mer. Ikke minst kom sjansene fordi FFK fikk rom å spille i. Tidligere har de ofte møtt svært så defensivt fokuserte lag.

- Det er vel nesten første gang i år vi møter et lag som ikke bare ligger bakpå. Da åpner alt seg. Selv om utvisningen preger kampen idag skal gutta ha skryt for måten vi spiller på. Det er nok av lag som har stanget mot 10 mann tidligere, konstaterte Aune.

- Vi skal utvikle spillet videre uansett, og vi jobber hardt med det. Selv om vi slurver litt bakover så fokuserer vi på det positive idag.

Hvem var FFKs beste idag? Gi din spiller-rangering her!

Les også : FFK knuste Moss

Les også : -En deilig dag på jobben!