- Vi gjør det vi kan for å få et mål, og gutta vet de burde vunnet idag. De er både forbanna på seg selv og skuffet over ikke å ha vunnet dette, sa Aune til f-b.no etter kampen.

Se flere bilder her

FFK-treneren byttet innpå både Alex Valencia, Dino Mulac og til slutt Odillon Kashama, men FFK fikk aldri ballen i nettmaskene.

- Periodevis er det bare ett lag på banen. Jeg tipper de (Nybergsund) er rimelig fornøyd med å sitte igjen med ett poeng idag.

Så du kampen? Sett din spillerbørs her!

Aune håper FFK skulle få uttelling allerede pause, da blant annet Celso Borges og Joachim Thomassen var nære på.
- Hadde vi fått et mål ville de ha falt sammen, og vi ville fått enda mer energi. Men så holder de 0-0 til pause og utover i 2. omgang, og holder energien oppe så lenge de ikke får ett imot.

- Du gjør flere offensive bytter. Hva ved spillet håper du å se endringer i ut i fra det?
- Vi setter blant annet inn Dino og etterhvert Odillon fordi det er spillere vi håper skal få den ene sjansen til å score.

- Hvordan er balansegangen i forhold til å bytte kontra å ikke bytte ut en spiller som Mattias Andersson, som ikke helt ser ut til å ha dagen?
- Balansegangen går på at han faktisk får alle de sjansene han får, selv om han ikke setter de. Man tenker jo alltid på om det snart løsner, kanskje setter han den neste. Men til slutt blir han såpass sliten at vi tar ham ut, og håper Odillon kanskje kan få en stuss fra Raio han kan løpe på, forklarer Aune.

- Vi vet det strekker opp litt i spillet det siste kvarteret, og vi skulle holdt hodet litt kaldere. Men jeg forstår jo gutta også, de er frustrerte over å ikke få det målet og vil gjerne vinne, legger han til.