Det var nær tomt på tribunene da dommeren blåste av kampen mellom FFK og Follo denne søndagen. For da Follo punkterte kampen med 3-1 i siste minutt, hadde publikum fått nok.

- Det er nesten et lite flasback fra tidligere i sesongen, hvor vi blir liggende å jage utligning. De setter sjansene, det gjør ikke vi, sa Hans Erik Ramberg etter kampen.

- Vi er ikke helt der oppe vi skal være idag. Vi mangler de siste fem-ti prosentene. Da er det bare å prøve å jobbe seg inn i kampen igjen, men det ble ikke så lett mot Follo idag, sier FFK-veteranen.

Etter 0-0 til pause scoret gjestene to ganger før Celso Borges reduserte på straffespark for FFK. Og i jakten på en utligning kjørte FFK opp alt de hadde - og Follo kunne kontre inn sitt tredje for kvelden.

- Publikum er ikke spesielt fornøyd med dere idag?

- Det skjønner jeg. De vil se sjanser og mål og at vi vinner.

- Hva tenker du om de gjenstående kampene?

- Vi har ligget høyt oppe hele sesongen. Vi skal være veldig skuffa etter en kamp som dette, men samtidig bør vi ikke miste nattesøvnen av det, sier Ramberg.

Se hvem som er på kamp her

Mattias Andersson signerer etter alle solemerker for Odd på mandag, og starter på benken for FFK. Han trente ikke fredag på grunn av sykdom.

Celso Borges og Andreas Tegström utgjør dermed spissparet, med Valencia og Askar på hver sin kant av midtbanen. Cristian Gamboa er ute med karantene og Vidar Martinsen tar plass på høyreback.

Hva vet du om årets sesong? Ta testen her

FFK starter med følgende 11:

Lasse Staw - Vidar Martinsen, Jan ToreOphaug, Raio Piiroja, Wallace Pereira - Alex Valencia, Hans Erik Ramberg, Joachim Thomassen, Amin Askar - Celso Borges, Andreas Tegstöm. 

Benken: Masalin, Gilmak, Andersson, Mulac, Lalawele, Becken, Rafn.

Alt om FFK finner du her