-    2. omgangen var ikke veldig bra. Den skal vi ta lærdom av. Dette var en typisk hverdagskamp; vi står på helt inn og vinner. Det var målet før kampen, sa FFK-trener Tom Freddy Aune til spillerne da han samlet dem ute på gresset etter kampen.
Mattias Andersson ble matchvinner da han i det 40. minutt dro seg elegant forbi Sogndals keeper og satte ballen i tomt bur.
Pasningen fikk han servert av Wallace Fernando Pereira.

Se bildegalleri her

FFK åpnet noe rufsete i gårsdagens treningskamp mot Sogndal. Laget forsøkte å stresse motstanderen høyt i banen – og komme rundt på kantene.
Den første store sjansen FFK skapte kom da Andersson sendte FFK i ledelsen.
Kort tid etter kunne Andreas Tegström doblet ledelsen, men svenskens avslutning gikk over mål.
Defensivt hadde rødbuksene brukbar kontroll de første 45 minuttene.

Les også: Kaptein Ophaug ble skadet

I åpningen av 2. omgang måtte Jonas Becken forlate banen etter en smell i ankelen. Det førte til at Amin Askar trakk ned på høyreback, mens Alex Valencia tok plass på kanten.
I tillegg kom Zlatko Krkic inn for Hans Erik Ramberg.
Utover i omgangen løftet Sogndal seg, begynte å pumpe høye baller inn i feltet i retning den store høye Ulrik Flo. Med unntak av et par cornere og andre dødballsituasjoner, klarte ikke sogningene å skape mye. For i luften hadde Raio Piiroja og stopperkollega Vidar Martinsen kontroll.

Her kan lese kortfattet live-referat

-    Jeg er fornøyd med resultatet. Vi begynner å få stabilitet i spillet vårt og det gleder meg, oppsummerte FFK-trener Tom Freddy Aune etter kampen.