Jan Tore Ophaug dundret inn 2-1-ledelse til FFK fra kloss hold 20 minutter før full tid mot Ranheim. Det så FFK ut til å holde unna til det ble overtid på Ranheim.

Sarpsborg vant: Dette gjorde kvelden enda surere

Rødbuksene ble for defensive, og Ranheim kjørte på med det de hadde. På corner fikk de uttelling og sikret dermed poengdeling mot FFK.

Se bilder fra kampen her

Gi FFK-spillerne din karaktér her!

- Jeg er så skuffet nå. Vi kom hit for å hente tre poeng, det klarte vi ikke og jeg er utrolig skuffa. Det ble mye kriging og et steg opp fra Sogndalkampen, men vi må få være skuffet når vi mister ledelsen på corner på overtid. Dette er fryktelig tungt, sa FFK-kapteinen til NRK etter kampen.

Begge målene til hjemmelaget kom på corner, og det var markeringsfeil som fellte FFK defensivt.

- Vi spiller ikke noen god fotballkamp. Vi har litt høye skuldre. Men vi har noen soleklare sjanser der vi burde puttet, sier Ophaug.

- De er gode på dødballer, men vi har markeringer på de som skal følges. De skaper vel ingenting utenom de to cornerne, sa trener Aune til Radio Prime etter kampslutt.

- Vi gjør en bra 2. omgang og Alex (Valencia) gjør et bra innhopp. Men dette er utrolig surt og bittert. Det er vanskelig å beskrive følelsen vi har nå.

Celso Borges ga FFK ledelsen 1-0 borte mot Ranheim et drøyt kvarter ut i 2.omgang, men ledelsen sto knapt ett minutt før Ranheim utlignet til 1-1.

Se bilder fra kampen her

Gi FFK-spillerne din karaktér her!

Lagene gikk målløse av banen etter de første 45 minuttene i en ganske jevnspilt 1.omgang. FFK startet mest positivt, men etterhvert mistet de sin offensive flyt og Ranheim hadde flere sjanser til å ta ledelsen.

- Vi må bruke spissene våre mer, og spille mer på fot hos de. Det har blitt for mye sirrup i pasningsspillet, sa FFK-trener Trond Amundsen til NRK i pausen.

FFK reiste nordover lørdag, uten skadde Dino Mulac og Gunnar Heidar Thorvaldsson. Dermed leder Celso Borges og Andreas Tegström FFK-angrepet, mens Vidar Martinsen tar plass på venstreback. Joachim Thomassen flyttes frem på venstre kant.

FFK startet med følgende 11: Masalin - Gamboa, Piiroja, Ophaug, Martinsen - Askar, Ramberg, Risholt, Thomassen - Borges, Tegström.

Se bilder fra kampen her

Les også: Aune vil ha mer FFK-trøkk

Les også: Tegström på laget igjen

Sarpsborg 08, som ligger a poeng med Fredrikstad, spiller forøvrig hjemme mot Nybergsund-Trysil i dag, men der er avspark klokken 18.00.
Vår reporter Svend Anders Karlsen-Moum oppdaterte om kampen og chattet med leserne i live-vinduet underveis i FFK-kampen: