Ti minutter var spilt da Mossekeeperen ble vist det røde kortet, og med det startet mareritet for hjemmelaget. For FFK scoret på frisparket de fikk - Pereira satt lærkula i lengste kryss på et flott skudd.

Åtte minutter senere doblet Celso Borges til 2-0, og kampen var knapt kommet igang igjen da Tegström la på til 3-0. Tegström startet på topp for FFK i lokaloppgjøret på Melløs denne 1. pinsedag, noe overraskende sammen med Amin Askar. Det skulle vise seg å bli en genistrek.

FFK fortsatte å score etter pause, og de to tidligere Mossespillerne Vidar Martinsen og Amin Askar økte til 4-0 og 5-0 før Moss reduserte to ganger.

Se bildene fra Moss-FFK her!

Hvem var FFKs beste idag? Gi din spiller-rangering her!

Et større skår i gleden for FFK var det at Simen Rafn ble stygt taklet og måtte bæres ut på båre i store smerter. Dommeren fikk derimot ikke med seg episoden som tv-bildene viser ville kvalifisert til et klart rødt kort.

Etter kampen var trener Tom Freddy Aune strålende fornøyd med seieren.

- Dette var fantastisk morsomt! Vi har hatt fremgang uke for uke og har en jevn fremgang hele veien! Vi har fortsatt noe å gå på rent spillemessig, men i dag gleder vi oss over seieren så håper vi at Fredrikstad publikummet ble fornøyde i dag, fortalte Aune til Radio Prime Fredrikstad etter kampen.

FFK startet med følgende 11: Staw, Martinsen, Ophaug, Piiroja, Pereira, Rafn, Thomassen, Borges, Andersson, Askar og Tegström.

Les også : Her takles Rafn ut av kampen

Les også : -En deilig dag på jobben!

Du kunne følge kampen og stille spørsmål til vår reporter på Melløs i live-vinduet under: