- Vi har sjanser, men det bølger frem og tilbake. Spillemessig er det et skritt i riktig retning. I perioder er det mye positivt, men ikke hele tiden. Vi er selvfølgelig ikke fornøyde uten tre poeng, sa FFK-trener Tom Freddy Aune til NRK etter kampen som endte målløs.

Stem på leserne egen spillerbørs her

Eks-FFK-spiller Raymond Kvisvik mente at de to lagene på banen godt kunne være de to som rykket opp til Eliteserien etter dagens kamp.

Færre lange baller

- Dette var enda ett skritt i riktig retning, uttalte Kvisvik etter kampslutt, og trakk frem spillestilen. FFK slo mindre langballer i dag enn i tidligere kamper.

Særlig i andre omgang, etter at Alex Valencia kom innpå, ble Bodø/Glimt presset mer langs bakken.

Valencia, som har vært skadet i fire-fem uker, er "litt skuffet" over ett poeng hjemme mot Bodø/Glimt.

- Vi var det beste laget på banen, men det vi viste i dag er helt klart et skritt i riktig retning, fremholdt han overfor NRK.

- Ingen stor kamp

Heller ikke Bodø/Glimt-trener Kåre Ingebrigtsen synes det var noen stor fotballkamp på Stadion i dag.

- Vi skaper nok sjanser til å avgjøre kampen i andre omgang, men for oss var det viktigst å holde nullen, mente Ingebrigtsen som sa seg "veldig fornøyd" med ett poeng mot FFK.

"Odi" debuterte

I andre omgang ble Odillon Kashama byttet inn for Mathias Andersson. 19-åringen, som tordagsignerte en proffkontrakt med FFK, blir av klubben beskrevet som "Raskere enn Brian West".

"Odi", som han kalles, imponerte med fart, men utover å skremme Bodø/Glimts forsvarere flere ganger, klarte han ikke å prege sisteomgangen.

1. omgang

Etter en heller tam innsats på banen, hvor tempoet var heller moderat, sto det uavgjort 0-0 til pause på Fredrikstad Stadion.

- En sjansefattig omgang, hvor ingen av lagene overbeviste verken i spill eller foran motstanderens mål. Slik sammen fatter FBs Joakim Simensen en heller uinspirerende førsteomgang.

FFK hang noe mer med siste kvarteret, men kom aldri til noen hundreprosentsjanser innefor nordlendingenes sekstenmeter.

6.116 tilskuere så kampen i skarp vårsol.

Fikk egen losje

Etter 12 sesonger på FFKs A-lag ble Pål Andre Czwartek i formiddag hyllet for sin innsats med å få sin en egen losje på Fredrikstad Stadion.

Før kampen spiste den trofaste FFKeren en bedre middag med familien og de andre FFK-heltene som er beæret med egen losje.

Her kan du se bildegalleri fra Pål André Czwarteks periode i FFK


- En hyggelig utmerkelse og jeg har virkelig kommet inn i et celebert selskap, smilte Czwartek.

Les flere saker om FFK her


Han velger å tro at utnevelsen er et bevis på at han har gjort noe riktig i løpet av årene i FFK.

- Jeg har forsøkt å være et godt forbilde både på og utenfor banen, sier Czwartek som takket for seg etter fjorårssesongen.

Fredrikstad-beboer og midtbaneanker på Bodø/Glimt, Christian Berg, holdt FFK som favoritt før dagens møte

Den tidligere høyrebacken innrømmer at det kribler litt i bena når han ser rødbuksene i aksjon.

- Jeg har jo holdt på med dette siden jeg var fem år, men alt har sin slutt, sier Pål Andre som for kort tid siden begynte sin nye tilværelse i en av byens banker.

Her kan du se bildegalleri fra Pål André Czwarteks periode i FFK


- Hva tror du om ettermiddagens kamp mot Bodø/Glimt?

FFK vant 2-0 over Bodø/Glimt i en treningskamp på La Manga 8. mars i år.

 - Jeg har troa på FFK-seier, men synes det er vanskelig å spå noe resultat, avslutter Czwartek.

Følg FFK - Bodø/Glimt her hvor du i løpet av søndag kan se bildegalleri av både dramatikken på banen og av de som så kampen fra tribunene.

Bodø/Glimt stiller med følgende lag:

Jonas Ueland Kolstad, Per Verner Rønning, Johan Lædre Bjørdal, Willis Forko, Runar Berg, Thiago Martins, Mounir Hamoud, Christian Berg, Anders Konradsen, Stefan Johansen, Thomas Rønning.

FFK stiller med følgende lag:

Lasse Staw - Vidar Martinsen, Jan Tore Ophaug, Raio Piiroja, Wallace Fernando Pereira - Amin Askar, Hans Erik Ramberg, Joachim Thomassen, Simen Rafn - Andreas Tegström, Mattias Andersson

På Fredrikstad Stadion rapporterer FBs Joakim Simensen via CoverItLive. Han svarer på dine spørsmål både før og under kampen. Klikk under for å lese Simensens kampoppdatering!