Med en selvforhandlet 3,5-årskontrakt underskrevet, er Haitam Aleesami FFK-spiller. Kontrakten med Skeid gikk ut denne sesongen, men FFK var i  stand til å kjøpe venstrebacken fri.

– Det var fint å få det gjennomført i sommer. Absolutt. Jeg har alltid hatt et mål og eliteseriespill, så jeg er veldig fornøyd med at dette endelig er i boks, sier Aleesami selv.

Les også: Tripic i bytte med Hussain

– Brette opp ermene

Han håper å kunne være én av dem som bidrar til at FFK er å se i eliten også  i 2013. Men han er klar over at oppgaven er vanskelig.

– Det er vanskelig å si hvor mye jeg kommer til å bidra. Det er bare å brette opp ermene. Det er vanskelige tider, men sånn er fotballen, sier Aleesami, som er klar for krigen.

– Forsterkning

– Denne overgangen er vi veldig fornøyde med. Han er offensiv, og har gode ballferdigheter. En typisk FFK-spiller, mener Jonsson.

– I forhold til Benjamin Dahl Hagen - er han en forsterkning?

– Ja. Han er absolutt en forsterkning for oss – uten tvil.

Alt om FFK kan du lese her

Kapteinsemne

Dessuten får unggutten svært gode skussmål for personligheten.

– Han har en god karakter, og er en type man absolutt vil ha med i krigen. Han er en ledertype, og jeg er helt sikker på at han kan bli en meget god eliteseriespiller, sier sportssjefen, og legger til:

– På sikt er han et kapteinsemne for oss. 

– Er med uansett

Haitam selv er storfornøyd med å ha forhandlet seg frem til en kontrakt med FFK.

– Jeg er kjempefornøyd. Dette er en fin mulighet for meg. Det er steg opp i karrieren min, sier han selv – og det mener han uavhengig av hvordan det ender i år med klubben.

– Hvis vi rykker ned, gjør vi det sammen. Jeg er med videre uansett hvordan det går i år, lover nyervervelsen.