Den tidligere Skeid-kapteinen signerte for FFK på bursdagen sin på tirsdag og bidro i aller høyeste grad til seier mot Tromsø søndag. Det har vært en fantastisk uke for Haitam Aleesami.

- Jeg har blitt tatt godt imot, og jeg synes vi nye har bidratt litt til at det har vært bra nivå på treningene denne uken, sier han.

Les også: Etterlengtet FFK-seier

Høyere nivå

Forsvarsspilleren hadde aldri før spilt eliteseriefotball, men han synes ikke nivået var skremmende høyt.

- Ting gikk litt fortere og det er klart at nivået er høyere enn i 2. divisjon, men det gikk greit. Både Nenad (Sreckovic) og jeg klarte arbeidsoppgavene bra.

- Det er en del nytt, men jeg har vært her tidligere på prøvespill, så det er annerledes for Zlatko (Tripic), som bare har vært med på et par treninger, sier Aleesami.

Eliteserietabellen kan du se her

Fornøyd Jonsson

FFK-sportssjef Joacim Jonsson er godt fornøyd med alle de tre debutantene.

- De gjorde jobben. Alle tre har gitt et positivt inntrykk på trening, men dette var en lagseier, sier Jonsson.

- Men det er klart at Haitam og Nenad var direkte involvert i scoringene, og spesielt i Fredrikstad, der det kan være krevende å spille noen ganger, kan det være viktig for nye spillere. Nå begynner de med pluss, fortsetter han.

Se hvem som var på kampen her

Jobber med alternativer

Han røper at den sportslige ledelsen fremdeles jobber med flere aktuelle spillere som kan bli aktuelle å hente i løpet av overgangsvinduet.

- Vi jobber med spillere i alle ledd. Og så er det klart at vi må ha noen alternativer dersom Tarik drar. Vi hadde en klassespiller som var aktuell, en midtbanespiller, men han var usikker på om laget var godt nok, og det må vi respektere, sier FFK-sportssjefen.

Alt om FFK kan du lese her