Bygde opp selvtillit

Av
Artikkelen er over 4 år gammel

Med fotballgolf som oppladning fikk Robert Stene (31) og Bjørnar Holmvik (28) bygd opp selvtilliten før 1. mai-kampen.

DEL

Tapet mot Kristiansund søndag var smertefullt for FFK. For å få gleden tilbake i spillergruppen fikk spillerne tirsdag muligheten til å leke seg på kong Frederiks Golfbane.

Riktignok ikke med golfkøller, men på den nyinnviede fotballgolfbanen.

Ballen duret i vannet

Nå skal vi ikke i detaljer røpe alt som gikk galt, selv om det er vanskelig å komme unna Kevin Durés (21) forsøk på å fiske opp en ball som havnet midt i en dam.

Til slutt var gode råd dyre, og den sporty bergenseren trampet ut i det våte element med vann til knærne.

Full kontroll

Langt bedre gikk det med duoen Stene og Holmvik. Førstnevnte har ikke akkurat vist stor presisjon fra straffemerket de to siste ukene, (Se straffebom og seiersmålet)  men ute på den grønne greenen hadde Stene full kontroll over avslutningene. På lag med nevnte Holmvik tok duoen en knusende seier.

– Forhåpentligvis vil dette gi oss en god inngang til matchen mot Ull/Kisa, uttalte de ved rundens slutt.

Trenerduellen

Holmvik satte ny banerekord med 37 spark (banens par, mens Stene kom på 4. plass med sine 41. Dag Alexander Olsen kom på 2. plass, mens trener Håkon Wibe-Lund endte på 3. plass.

– Trenerduellen ble i hvert fall enkel match, ettersom jeg sluttet å regne Jan-Tore (Ophaugs) etter at han rundet 60 spark. En stund var jeg også bekymret for at vi måtte erstatte en del baller, men det gikk bra til slutt, sier Wibe-Lund lattermild. Torsdag vil han tilbake på vinnersporet. Simen Standerholen er restituert etter sin skade.
 

iv data-qbrick-mcid="966D3CD69C3CB12B" data-qbrick-width="470" data-qbrick-height="270"> 

Artikkeltags