Björnsson skrev under for FFK

FFK-trener Håkon Wibe Lund og Haraldur Björnsson (24).

FFK-trener Håkon Wibe Lund og Haraldur Björnsson (24). Foto:

Av
Artikkelen er over 5 år gammel

Haraldur Björnsson (24) ser frem til å vokte FFK-goalen denne høsten. Han kan få sin debut allerede på mandag mot Vard.

DEL

FFK-trener Håkon Wibe Lund hilste etter fredagens treningsøkt på sin nye burvokter. Han har ikke bestemt seg for om det er nykommeren eller Håvar Grøntvedt Jenssen (17) som skal stå mandagens kamp.

– Den avgjørelsen tar jeg etter helgens treninger, sier han.

Haraldur Björnsson var sterkt delaktig i at Sarpsborg 08 forrige sesong rykket opp i Eliteserien. Denne sesongen har derimot vært et endeløst mareritt for keeperen som var i landslagsdiskusjonen for Island.

Les også: Blir dette FFKs siste signering?

d

– Jeg pådro meg Gilmores groin (idrettsbrokk) i begge lyskene før seriestart. Det har vært en tung sesong, men nå har jeg drevet en knallhard opptrening i tre uker, sier Björnsson. Han gjorde comeback for Sarpsborg 08 sitt rekruttlag mot Kråkerøy mandag.

– Hvordan ser du på det å komme til FFK?

– For det første er at det bare å beklage at Masalin ble skadet. Jeg vet hvordan han føler det nå. Samtidig er jeg glad for at det er et så godt forhold mellom klubben, slik at jeg får muligheten i FFK nå, sier han til f-b.no.

Mens Sarpsborg 08 sliter for å overleve, jakter FFK en kvalikplass. Scenariet kan bli at naborivalene møtes i kvaliken.

Björnsson har aldri spilt en kamp på Stadion, men har hørt mye positivt om atmosfæren. FFK betaler kun spillerens lønn denne sesongen. Meningen er at han skal tilbake til Sarpsborg 08 den 1. januar.

- Hva vet du om FFK?

- Jeg har god kjennskap til de to islandske spillerne som har vært i klubben. Både Gunnar Heidar Thorvaldson og Gardar Johansson hadde en fin tid i FFK, slår Björnsson fast. Nå håper han å hjelpe FFK til å klare på tabellen.

Artikkeltags