Det er status quo etter helgens serierunde, og FFK blir avhengig av hjelp fra Alta neste helg for å klare direkte opprykk.

Hvilken spiller var best? Gi spillerne din karakter her

- Det er utsatt en uke til, konstaterte FFK-trener Tom Freddy Aune etter kampen, og lovte at FFK skulle gjøre alt de kan for å klare sin del av opprykksjobben.

Og slik er status: For å klare direkte opprykk må FFK slå Bryne borte, samtidig som Sarpsborg 08 avgir poeng hjemme mot Alta.
Begge Østfold-lagenes motstandere i siste serierunde kan verken rykke opp eller ned, og har lite å spille for.

Les mer: Sarpsborg har aldri slått Alta

Kampen kunne du følge i vårt live-vindu under!

Ingen mål til FFK i den første omgangen, uten å spille imponerende i den viktige hjemmekampen mot Tromsdalen. Gjestene hadde de farligste sjansene før pause, mens FFK ble snytt for et soleklart straffespark da Thorvaldsson ble lagt i bakken på vei mot mål inne i 16-meteren.

Men i 2. omgang ble det scoret til sammen tre mål. I løpet av tre minutter fikk begge lag straffe og begge traff nettmaskene. Gunnar Heidar Thorvaldsson scoret for FFK og Jonas Johansen scoret for gjestene fra krittmerket.

FFK presset på og klarte å sette den viktige 2-1-scoringen, som også ble sluttresultatet - fortjent nok.

Simen Rafn scoret det avgjørende målet.

- I dag var det Simen som fikk ned skuldrene på de andre på laget. Det utrolig morsomt å se at en unggutt kan gjøre noe sånt, skrøt Aune av den unge spilleren.

Kampen om direkte opprykksplass er definitivt ikke over. Det avgjøres først neste helg.

I pausen var Petter Stordalen på plass og ga FFK 500.000,- til å kjøpe Cristian Gamboa, samt 100.000,- til å fylle så mange busser de maktet til bortekampen mot Bryne.

Svend Anders Karlsen-Moum og Joakim Simensen var på plass på Stadion og du kunne sende inn spørsmål og kommentarer underveis i vårt live-vindu under:

Før kampen:

Gunnar Heidar Thorvaldsson er tilbake for FFK og starter trolig på topp sammen med Celso Borges. Joachim Thomassen måtte kaste inn håndkledet under oppvarmingen og er ikke med i dagens tropp grunnet skade.

FFK starter med følgende 11: Masalin - Gamboa, Piiroja, Ophaug, Martinsen - Askar, Ramberg, Risholt, Valencia - Borges, Thorvaldsson.

Les også: Piiroja forberedt på "fight"

Les også: Sarpingene i helspenn