Gå til sidens hovedinnhold

FFK får besøk av skattemyndighetene

Artikkelen er over 11 år gammel

Skattemyndighetene vil undersøke klubbens talentspeideravtale nærmere og gå gjennom FFKs regnskapsbøker, skriver Dagbladet.no i dag.

Etter at det kom for en dag at FFK betaler én million kroner å året for en tilsynelatende verdiløs talentspeideravtale med selskapet hvor Raio Piirojas agent er ansatt, vil Skattekrim, Skatt Øst nå foreta et bokettersyn av FFK.

FFK – Les mer om FFK her!

Direktør i Skatt Øst Jan-Egil Kristiansen sier i dag til Dagbladet.no at bokettersynet kommer på eget initiativ.

- Vi leser aviser, og etter det som er skrevet om denne saken høres dette interessant ut for oss. Vi kan ikke nå si at Fredrikstad har gjort noe galt, men det er naturlig for oss å undersøke dette nærmere, sier direktøren til samme kilde.

- Det vanlige er at vi tar kontakt med den det gjelder, det vil si FFK, og opplyser om at vi gjerne vil se nærmere på visse forhold, sier skattedirektøren og utdyper: Vi vil gjerne se på om forholdene som har vært beskrevet i pressen får skattemessige konsekvenser.

- Dersom det er nødvendig å hemte inn opplysninger fra Estland, må denne henvendelsen gå via skattemyndighetene i Estland. Da kan det ta mer tid å få inn opplysningen, sier skattedirektør Kristiansen til Radio Fredrikstads reporter Trond Øyvind Karterud.

Se vårt FFK galleri

Etter at opplysningene om Piirojas kontrakt havnet hos Dagbladet,

LES OGSÅ: FFK bruker millioner på talentjakt på Baltikum

mente tidligere klubbdirektør Morgan Andersen av lekkasjen var et faresignal.

LES OGSÅ: Noen vil hverandre vondt i FFK

FFK-quiz – Hva kan du om FFK? Ta en quiz!

Til denne artikkelen publiseres kommentarer etter at de er godkjent av redaksjonen. Det kan ta litt tid før innleggene blir publisert. f-b.no-redaksjonen oppfordrer alle til å komme med saklige innlegg.

FFK – Les mer om FFK her!

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 06:15.