Kvik har fått låne allsangtribune til cupfesten mot FFK

Denne tribunen fra Allsang på Grensen skal stå på Strupe til cupkampen mot FFK onsdag 18. april.

Denne tribunen fra Allsang på Grensen skal stå på Strupe til cupkampen mot FFK onsdag 18. april. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Kvik Halden FK har fått låne allsangtribune med plass til 272 tilskuere til onsdagens cupkamp mot FFK. Klubben planlegger på spreng foran det man håper blir en skikkelig fotballfest på Strupe - siden Halden stadion ikke er klar for spill.

DEL

– Vi har møtt masse velvilje fra flere hold, og tribunen får vi låne helt gratis av Allsang på Grensen. Det setter vi stor pris på. Vi får også hjelp fra Kynningsrud til å sette opp tribunen, sier daglig leder i Kvik, Marthe Forsth-Svensson.

Førstrerundekampen mot FFK spilles altså på klubbens treningsanlegg på Strupe førstkommende onsdag, fordi Halden stadion ikke blir spilleklar.

Nå jobber Kvik på spreng for at flest mulig mennesker skal få sett kampen.

– Det er jo begrenset hva som er fysisk mulig å få til, men med 272 tilskuere på denne tribunen har vi kommet litt på vei i alle fall. Tribunen skal stå på langsiden mot 7'er og 9'erbanen, og mot tennisbanene på den andre siden er det jo en helling som naturlig gjør at mange tilskuere kan stå.

– Hvor mange mennesker vi har kapasitet til å ta inn vet vi ikke nøyaktig nå, men vi er i dialog med politiet og våre egne vaktmannskaper om hvordan vi skal løse det rent praktisk, sier Forsth-Svensson.

En stor del av planleggingen gjelder parkering, og detaljene vil komme ut i god tid før kampen.

Fredriksten Cup 2017. Daglig leder Marthe Forsth-Svensson.

Fredriksten Cup 2017. Daglig leder Marthe Forsth-Svensson. Foto:

– Det kommer til å bli en spesiell dag i nærområdet her oppe. Det er hektisk nå, men vi gleder oss, sier Forsth-Svensson.

Hun legger til at plassene på den innlånte tribunen ikke blir nummerert, og at det er førstemann til mølla som gjelder.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken