Gå til sidens hovedinnhold

Søndag sender FBTV julerevyen «Guttane i Speilet»

Artikkelen er over 4 år gammel

Fikk du ikke med deg julerevyen «Guttane i Speilet» – eller har lyst til å se den en gang til – da kan du se showet på FBTV søndag kveld. Sendingen er åpen for alle våre abonnenter.

Atle Jensen og Pål Nielsen har hver helg de siste førjulsukene servert Fredrikstad-folk julerevyen «Guttane på Speilet». Et show med blant annet en ellevill Zwart-harselas.

Varer en drøy time

Mellom klokken 18.00 og 24.00 søndag ligger revyen ute på f-b.no. Men husk at showet ikke vises etter midnatt – selv om du har startet å se. «Guttane på Speilet» varer i én time og ett kvarter.

Abonnerer du på FB men ikke har aID, logg inn her

Rune Beige og iPhone Siri

 – De nyskrevne tingene er bortimot geniale. Som da Rune Beige finner seg dame på nettet- via en iPhone. Dama heter Siri og snakker litt stakkato og rart. Men Rune er fornøyd han. Et glimrende nummer selv om Atle kom ut av teksten. Men hva gjorde vel det? Han ror i land det meste, skrev FBs anmelder etter å ha overvært premièren.

Revyen fikk terningkast fire av FB.

Les også: Atle Jensen: – Urettferdig å dømmes sammen med dem som bare gjør coverlåter

– Harald Zwart, Terje Moland Pedersen og ordfører Jon-Ivar Nygård i et ellevilt kommunalt dukketeater er et av høydepunktene i en ujevn julebordsrevy på Speilet, skrev vår anmelder videre.

PS! Opptaket er fra Fredrikstadguttanes show lørdag 10. desember.

Kommentarer til denne saken