FB har fått ny kulturkalender

LETTERE FOR ARRANGØRENE:  Visit Fredrikstad & Hvaler og Fredriksstad Blad har slått seg sammen om én felles kulturkalender.

LETTERE FOR ARRANGØRENE: Visit Fredrikstad & Hvaler og Fredriksstad Blad har slått seg sammen om én felles kulturkalender. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Nå blir det lettere for byens kulturaktører å legge inn sitt arrangement i «Hva skjer?». Fredriksstad Blad har nemlig inngått et samarbeid med Visit Fredrikstad & Hvaler om en felles kulturkalender.

DEL

Tidligere har aktørene måttet legge inn sitt arrangement både hos Visit Fredrikstad & Hvaler og Fredriksstad Blad. Fra i dag holder det med å registrere arrangementet i en av kanalene.

– Det skjer heldigvis stadig mer i Fredrikstad-distriktet, og det blir stadig mer å holde oversikt over. Derfor er en komplett kalender over arrangementer noe vi har prioritert å gi leserne våre i Fredriksstad Blad. Med dette samarbeidet med Visit Fredrikstad & Hvaler blir Hva skjer-kalenderen enda bedre, og det blir enda enklere for arrangørene. Dette er med andre ord positivt for alle, sier FBs sjefredaktør René Svendsen.

  •  Saken fortsetter under:

Gratis

– Dette er gledelig. Sammen blir vi enda tydeligere, så dette er et supert samarbeid, sier Maya Nielsen som er leder i Visit Fredrikstad & Hvaler.

Og legger til:

– Kulturkalender er viktig for arrangøren, og den er en flott måte for publikum å orientere seg.

Å registrere arrangement i «Hva skjer»-kalenderen, er gratis.

  • Husk å følge oss her - saken fortsetter under:

Først ute

At Visit Fredrikstad & Hvaler er landets første turistkontor som inngår et samarbeid med en lokalavis er, ifølge Maya Nielsen, blitt lagt merke til.

– Jeg tror det er flere Visit-selskap som nå vil se på en lignende løsning, sier hun.

Fredriksstad Blad vil foruten den daglige kalenderen på nett også hver fredag presentere en fullstendig oversikt over alt som skjer i helgen.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken