Kampen svingte frem og tilbake, men var jevn fra første til siste minutt.

LES OGSÅ: FBK møter Skrim i Kongsberg

– Vi ville ha med oss to poeng, men samtidig skal vi være fornøyd med ett poeng også. Selv om det er litt surt at det bare ble ett, sier FBK-trener André Jauert.

LES OGSÅ: FBKs jubelbrøl etter etterlengtet revansj

Det ble dramatisk i sluttsekundene i kampen. Ida Wernersen skjøt utenfor og FBK måtte raskt hjem i forsvar. Der kastet Skrim bort ballen med ti sekunder igjen og FBK kunne kontre.

Anette Hansen ble taklet idet hun skulle spille ballen videre. Skrim fikk to minutters utvisning og FBK fikk frikast like over midten. Det måtte tas direkte og ble reddet enkelt av Skrim-målvakten.

Dramatiske sluttminutter

– Vi hadde mulighet til å ta to poeng og det er bra at jentene er litt skuffet nå. Det viser at vi er i nærheten av å kunne vinne.

LES OGSÅ: Angrer ikke på FBK-vraking

Jauert skryter av FBK-forsvaret i søndagens kamp.

– Vi spiller omtrent perfekt i forsvar og det er utrolig bra. Vi slipper kun til 30 skudd på mål og Skrim får scoret 23, sier treneren fornøyd etter uavgjortresultatet.

FBK har ikke tapt sine fire siste kamper og er i flytsonen om dagen.

Kunne drept kampen

– Det viser at vi har noe å gjøre i eliteserien. Etter hvert vil vi kanskje også klare å dra poeng ut av jevne kamper og avgjøre til vår fordel, sier han og legger til:

– Mot Skrim kunne vi drept kampen da vi ledet og hadde overtall, men samtidig så kunne de også ha avgjort mot slutten og vi kunne tapt.

Se oppover på tabellen

Med ett poeng mot Skrim øker FBK avstanden til bunnlagene og klatret også forbi både Storhamar og Nordstrand på tabellen.

– Vi er med og kanskje etter hvert kan vi se oppover på tabellen og ikke bak oss. Vi må bare ta lærdom av hver eneste kamp og bli enda bedre og effektive, sier Jauert.