Trekløver har signert nye kontrakter med FBK

MED VIDERE: Martine Moen er med FBK videre.

MED VIDERE: Martine Moen er med FBK videre. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

FBK har skumle planer om å etablere seg i toppen. Torsdag kveld forlenget tre sentrale spillere med eliteserieklubben.

DEL

Christer Karlssons mannskap har sjarmert mange i Håndball-Norge denne sesongen, hvor de ligger på en imponerende femteplass. Ny kontrakt i eliteserien er nærmest sikret og FBK har alle muligheter til å ta seg til sluttspillet.

Opereres til uka

TIL 2020: Louise Karlsson har skrevet kontrakt med FBk til 2020.

TIL 2020: Louise Karlsson har skrevet kontrakt med FBk til 2020.

Nå er det klart at Louise Karlsson, Anett Andersen og Martine Moen er med videre på jubelferden. De to sistnevnte hadde en 1+1 kontrakt, men valgte og blir med videre. Louise Karlsson på sin side valgte å signere ut 2020-sesongen. Den svenske strekspilleren har vært plaget med en kneskade denne sesongen, men tirsdag skal «Maloue» gjennom en operasjon.

– Vi forventer at «Maloue» er tilbake i gammelt slag neste sesong. Hun blir en viktig brikke i vår videre satsing, sier sportslig leder i FBK, Øistein Pettersen. At Anett Andersen og Martine Moen er med videre er viktig for å få en kontinuitet på de sentrale spillerne. Begge har vært ønsket av andre klubber, men ønsker å bli i Plankebyen.

Høyt nivå

– Martine er en rutinert elitespiller vi vil få mye glede av i fremtiden. Det samme med Anett som har hatt stor fremgang, og prestert på et høyt nivå denne sesongen, sier Pettersen.

– Når kommer det ytterligere signeringer?

– Vi er godt i gang med spillersamtalene, så innen en to ukers tid vil flere brikker være på plass.

– Hva med andre forsterkninger?

– Først og fremst ønsker vi å signere de vi ønsker å ha med videre, men vi utelukker ikke at det kan komme inn spillere utenfra. Mye har med økonomi å gjøre, men jeg ser lyst på fremtiden, sier Pettersen. FBK spiller ikke kamp før den 21. februar. Da møter de Byåsen i Trondheim.

Send inn tekst og bilder «

Fortell nyheter om deg selv, din idrettsklubb/forening osv., både på nett og i papir

Artikkeltags