Syke spillere bedt om å holde seg hjemme fra trening

TYNT BESATT: Christer Karlsson håper å få flere spillere friskmeldt til helgens kamp mot Oppsal. Foto: Harry Johansson

TYNT BESATT: Christer Karlsson håper å få flere spillere friskmeldt til helgens kamp mot Oppsal. Foto: Harry Johansson

Artikkelen er over 1 år gammel

FBK-trener Christer Karlsson (55) satser på en topp-seks plassering, slik at de unngår Vipers i en kvartfinale.

DEL

Søndag snublet FBK hjemme mot Tertnes, da gjestene kunne returnere til Bergen med en 26–22 triumf. Tertnes skjøv med seieren FBK ned på en femteplass på tabellen.

– Vi ble omsider straffet for at vi har en veldig tynn tropp. I tillegg slet flere av våre spillere med forkjølelse, så nå har jeg bedt dem om å holde seg hjemme fra trening til de er helt friske igjen, sier Christer Karlsson.

Mer samspilte

– Skuffet over søndagens kamp?

– Skal jeg være ærlig så er vi ikke der vi var i høst. Vi leverte en bedrøvelig 1. omgang, men gjorde et forsøk på å hente dem igjen i 2. omgang. Denne gangen klarte vi ikke å grave frem nok av krefter. Selv om Tertnes ikke imponerte meg, så var de mer samspilte enn oss, konstaterer Karlsson.

Bruker kalkulator

Karlsson bruker fortsatt kalkulatoren for å regne ut mulighetene for hvor store sjanser det er for at sluttspillet kan glippe.

– Det er slik jeg er som trener. Fortsatt er det matematisk mulig at det kan gå galt, selv om det er 99 prosent sjanse for at vi tar oss til sluttspillet. Molde må slå Larvik og Oppsal må slå Storhamar. Skulle en av de ikke klare det, så er det ikke engang teoretisk mulig å hindre oss å være med. Samtidig har vi fire kamper igjen, så dette skal vi klare. Vi tar sats på å ikke bli dårligere enn nummer seks på tabellen, sier han.

Tabellen

Gratiskamp flyttet

FBK møter førstkommende helg Oppsal på bortebane, før det blir et opphold før de er i aksjon hjemme i Kongstenhallen. Nå er det klart at gratiskampen mot Vipers er flyttet, ettersom gjestene fra Kristiansand skal ut i europacupoppgjør. Ny kampdato er onsdag den 4. april klokken 18.00.

FBKs gjenstående program:

18. mars: Oppsal-FBK

4. april: FBK-Vipers

11. april: Storhamar-FBK

18. april: FBK-Gjerpen

Send inn tekst og bilder «

Fortell nyheter om deg selv, din idrettsklubb/forening osv., både på nett og i papir

Artikkeltags