Dette blir Fredrikstads nye partysted

Artikkelen er over 5 år gammel

Fredag 12. juni åpner NiNi Beach dørene. De skal fylle hele annenetasje i Storgata 13.

DEL

Carl Johansen og Jens Jørgensen er mennene bak det nye utestedet, som åpner fredag 12. juni, og som skal fylle andreetasje i det nye Pizzanini-bygget.

Lokalene til det nye utestedet vil være på cirka 400 kvadratmeter – halvparten innendørs, mens resten blir en stor takterrasse.

De nye driverne ønsker å lage en «beachclub» i Fredrikstad.

- Profil og rammene på NiNi Beach vil ta utgangspunkt i historien til bygget. Vi har som mål å lage en liten «oase» på bryggapromenaden på dag- og tidlig kveldstid. Senere på kvelden og på natten vil stedet gli over til å bli et mer rent utested, sier Johansen i pressemeldingen som er sendt ut.

Eier flere utesteder

Johansen eier i dag Hemsedal Café AS, sammen med Jørgensen. De har i dag fem utesteder i Hemsedal – blant annet anerkjente Stavkroa, som i to år på rad har blitt rangert blant de åtte beste afterski-utestedene i Europa av hotels.com.

  • Les også:
     

- Så langt kan vi bekrefte at CLMD inntar NiNi Beach, lørdag 27. juni, mens på torsdag 2. juli får vi stor-fint besøk av Matoma. Flere artister og DJ-er vil bli offentliggjort i løpet av våren og starten av sommeren på NiNi Beach sin web- og Facebookside, fortsetter Johansen i pressemeldingen.

–Vi har brukt lang tid på å finne en seriøs aktør til å drive i andre etasje. Johansen og Jørgensen er to erfarne folk som kan uteliv og kommer med et nytt og spennende konsept til Fredrikstad. Vi er begeistret for planene og tror dette vil bli en berikelse for utelivet i Fredrikstad, sier Magnus Fredriksen som representerer gårdeieren i samme pressemelding.

Rehabiliterer gården

Trehuset på hjørnet av Storgata 13 skal være en av de eldste bygningene i Fredrikstad sentrum, og tidligere ønsker om å rive bygget har skapt debatt blant både befolkning, vernemyndigheter og politikere. Både Østfoldmuseene og Fylkeskonservatoren reagerte da det var snakk om rivning for et par år siden og uttrykte frykt for at Plankebyen skulle bli uten trehus i sentrum.

– Vi har gått tilbake i historien på eiendommen, og hatt mange runder frem og tilbake før vi landet på et forslag vi føler ser veldig bra ut. Vi synes dette hensyntar historien og bebyggelsen, og vi tror dette vil være med på å oppgradere området ytterligere, sa Magnus Fredriksen, prosjektleder i eierselskapet Fredrick da arbeidene så vidt var i gang.

NYTT ANSIKT: Det samme bygget, men med et nyoppusset og mer moderne utseende, slik Storgata 13 er ment å bli når bygget står ferdig i månedsskiftet mai-juni. (Tegning: Griff)

Artikkeltags