Evensen flytter nå til Halden der han skal skal lede inkubatoren ved NCE Smart Energy Markets.

–  De snart seks årene i NHO har vært en fantastisk reise. Jeg er stolt av hvor mye vi har fått til. NHO Østfold har hatt en stor medlemsvekst og blitt mer synlige gjennom godt, eksternt kommunikasjonsarbeid. Det er fortsatt stort behov for å skape større forståelse for at samfunnet trenger et næringsliv med høy verdiskaping. Det er det som gir sysselsetting og som finansierer velferdsstaten, sier Evensen ifølge en pressemelding fra NHO.

Evensen slutter fredag 11. september, og arbeidet med å finne en erstatter har startet. I mellomtiden vil NHO Østfold bli ledet av Nina Solli som er regiondirektør i NHO Oslo og Akershus.

Evensens nye jobb har nylig havnet på en eksklusiv og verdensomspennende topp 100-liste. Selskapet er ifølge Halden Arbeiderblad det eneste norske på listen som tar for seg de 100 mest lovende løsningsleverandørene til Microsoft over hele verden.

Det er teknologimagasinet CIO Review som står bak den årlige kåringen og bedriftene som er plukket ut er vurdert etter løsningen de leverer, kompetansen, presseomtaler, tilbakemelding fra kunder og eventuelle milepæler.