Maria Høili selger hytta etter bryggekrangel: – Jeg er lei hele Kragerø

Terje Høilis datter, Maria Høili, selger hytta i Kragerø etter bryggekrangel.

Terje Høilis datter, Maria Høili, selger hytta i Kragerø etter bryggekrangel. Foto:

Av
Artikkelen er over 4 år gammel

Terje Høilis datter Maria Høili legger nå hytta i Kragerø ut for salg etter en årelang krangel med kommunen. – I Kragerø regjerer janteloven og jeg er lei av hele området, heter det i begrunnelsen.

DEL

Det skriver Telemarksavisa.

Bakgrunnen for krangelen er at kommunen ønsker å bygge et bryggeanlegg like ved feriestedet for å legge bedre til rette for badegjester.

Dette har fått Terje Høilis datter til å reagere fordi hun frykter for økt trafikk og en foringelse av sitt eget feriested.

To runder i retten

I juni 2014 ble Kragerø kommune frifunnet i Nedre Telemark tingrett. Høili anket til Agder lagmannsrett, som kom frem til motsatt resultat. Her ble kommunen nektet å bygge på henne eiendom. Nå har hun likevel bestemt seg for å selge hele feriestedet.

Det skriver Maria Høili på sin blogg.

- Jeg er utslitt etter mange års kamp og må innrømme at jeg er lei hele distriktet. Derfor ønsker jeg nå å selge mitt vakre landsted i Kragerø, skriver hun.

Mistet lysten

Så mange år med avisskriverier og person mobbing har fått meg helt til å miste lysten til å dra dit på ferie.  I Kragerø regjerer janteloven, skriver hun videre.

I 2005 betalte Høili 9,5 millioner kroner for eiendommen på Skåtøy. I fremtiden vil familien trolig legge ferien andre steder.

- Jeg er lei av å kjempe for å passe inn fremfor å kose meg på ferie, skriver hun.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 06:15.