Også denne vinteren blir det norsk fotballfest på Direktesport.no, som er tilgjengelig for alle FB-abonnenter.

Amedia og Nettavisen har, sammen med Polaris og Schibsted, inngått en avtale om å vise treningskampene fra det spanske fotballparadiset.

Alle de norske treningskampene fra Marbella vil bli vist på Direktesport.

  • Se også: I hele januar får du gratis tilgang til FB. Få tilgang her.

FFK reiser til Marbella mandag 28. februar. Torsdag 3. mars skal Bjørn «Bummen» Johansens mannskap møte Geir Bakke og hans Lillestrøm. Tirsdag 8. mars venter OBOS-kollega Grorud.

Endelig sendeplan og oversikt over lagenes kamper er fortsatt ikke helt , men det er uansett sikkert at kampene blir vist på Direktesport.

Ni treningskamper - FB sender i alle fall sju

FFKs første treningskamp spilles 27. januar. Da er Per-Mathias Høgmos lag Häcken motstander i Sverige.

Rødbuksenes kampprogram ser ellers slik ut:

Fredag 11/2: Sandefjord - FFK, 14.00

Lørdag 19/2: Sarpsborg 08 - FFK

Lørdag 26/2: Grorud - FFK

Torsdag 3/3: FFK - Lillestrøm (Marbella)

Tirsdag 8/3: FFK - Grorud (Marbella)

Lørdag 19/3: FFK - Ull/Kisa

Lørdag 26/3: IFK Gøteborg - FFK

I tillegg til å vise kampene fra Spania har FB også rettighetene til å sende FFKs hjemmekamper, pluss at vi gjennom Amedia-samarbeidet kan vise bortekampene mot Sandefjord, Grorud og Sarpsborg 08.

Stor spenning

Kampene fra Marbella starter opp allerede om få uker. Det er knyttet mye spenning til tilstanden hos de norske lagene inn mot den kommende sesongen. Med Kjetil Rekdal inn som Rosenborg-sjef, Kjetil Knutsen som har forlenget sin avtale i Bodø, og et revansjelystent Molde-lag, vil det være nok av spenning i vente.

I tillegg vil eliteserie-nykommerne HamKam, Aalesund og Jerv få et bilde på hvordan de ligger an sammenlignet med sine nye rivaler.