FB med ensidig vinkling av bryggesirkuset i Saltnes

Her kan ingen turgåer passere.

Her kan ingen turgåer passere. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

– Er dette en strategi om «angrep er beste forsvar» på Krohn sine vegne? spør Anne-Britt S. Jensen om Fredriksstad Blads deknig av bryggesaken.

DEL

LeserbrevDette er et debattinnlegg. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.

Som Saltnes-beboer har jeg fulgt med i føljetongen som Fredriksstad Blad har for tiden om bryggeprosjektet til Finn Krohn. Synes etter hvert at FB har en ensidig vinkling på saken som gjør at Krohn blir et offer i saken til tross for at han både har lempet en stenhaug inn/mot (usikre grenser) naboens eiendom, bygget om/utvidet sin brygger og stengt sin eiendom inne som en bunker i strandsonen.

Her har ingen turgåere mulighet til å passere! Til tross for disse handlingene går folk ut (venner av Krohn?) og anbefaler byggeskikkpris og holder underskriftskampanjer for at Krohn skal beholde bryggeprosjektet som det er i dag. Dette høres helt merkelig ut i mine ører. Og attpåtil følger FB dette opp.

I tillegg går FB inn med angrep på naboen til Krohn, om deres tidligere byggesøknader er godkjente! Er dette en strategi om «angrep er beste forsvar» på Krohn sine vegne?

Vel, jeg håper Råde kommune nå tar grep i saken og får dette avsluttet på en riktig, fornuftig og verdig måte . 16 år er uansett for lenge å ha en sak gående og rettsavgjørelser må aksepteres og etterkommes hva resultatet i denne saken enn måtte bli.

Anne-Britt S. Jensen

Pensjonist

Saltnes

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken