Har du noen onsdager å avse i høst og kunne tenke deg noen sekunder på TV2 i «beste sendetid»?

Da har du muligheten nå, skriver Moss Avis.

Produksjonsselskapet Strix, som produserer Farmen, søker nemlig statister - hele 300 i tallet.

Årets utgave av Farmen er en kjendis-versjon og for bare et par dager siden ble det klart at det er disse som skal være med:

Svømmer og modell Lavrans Solli, programleder og blogger Ida Gran-Jansen, tv-profil og helseprofil Kari Jaquesson, skuespiller og foredragsholder Jarl Goli, pokerspiller Aylar Lie, programleder Ingeborg Elisabeth Didriksen Myhre Luedlow, maskinentreprenør Leif-Einar Lothe aka Lothepus, komiker Tore Petterson, supermodell og gründer Vendela Maria Kirsebom, kokk Lars Barmen, eventyrer og forfatter Tonje Helene Blomseth og programleder Petter Pilgaard.

Marked, eventer og hendelser

Programmet skal i år spilles inn ved Kornsjø i Halden og Strix håper å få tak i 300 statister.

– Som statist får man være med på marked, eventer og hendelser på gården. Deltakerne kommer hver uke til markedet for å handle og statistene er med og skaper et yrende folkeliv, sier Marianne Fjørtoft, dramakoordinator i Strix.

– Vi søker statister i alle aldre som kan stille opp én eller flere onsdager fra starten av august, da innspillingen begynner, sier hun videre.

For å være med som statist kan du enten møte opp på Haldendagen lørdag 11. juni, hvor Strix vil være tilstede, eller du kan melde deg på ved å trykke her.