Får vi ferge til Øienkilen og Foten også?

– Nå er det vel på tide å ta minst «en tier eller to» for å benytte fergene, men da mister kanskje politikerne ansikt, undrer Terje Larsen. Bilde fra fergeleiet på Ålekilen der det nå er prøvedrift, men som skal få permanent rute, ifølge flertallspartiene.

– Nå er det vel på tide å ta minst «en tier eller to» for å benytte fergene, men da mister kanskje politikerne ansikt, undrer Terje Larsen. Bilde fra fergeleiet på Ålekilen der det nå er prøvedrift, men som skal få permanent rute, ifølge flertallspartiene. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Terje Larsen kommenterer budsjettforliket fra bystyrets rødgrønne flertall.

DEL

LeserbrevDette er et debattinnlegg. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.

Flertallspolitikerne i Fredrikstad bruker 60 millioner kroner på tre nye ferger. Dette er hva vi nå kan forvente oss med det nye styret i Fredrikstad? (Har nettopp fått bom/gjerde rundt «Den lille Verdensbyen»). Det skal brukes 60 millioner på tre nye elferger, men de vet ikke hvor alle skal gå. Det skal brukes 2,7 millioner kroner neste år på å gjøre fergetilbudet mellom Ålekilen, Værste og sentrum permanent.

«Det er krevende og svømme over elva» sier Elin Tvete fra Sp. Hva hun mener med dette, skal være usagt.

Nå er det vel på tide å ta minst «en tier eller to» for å benytte fergene, men da mister kanskje politikerne ansikt! Jeg «lurær» også på om det etter hvert blir fergeforbindelse til Øyenkilen og Foten? (Fint om sommeren). Husk at vi som ikke har tilgang til ferge må bruke buss dit vi skal og betale for den, hvis den går da.

Og så «lurær» jeg på om det ikke er noen stillinger som kunne bidra? Rådmann har varslet kutt i skolen på mange millioner. Og så er det tidligere bestemt å bruke 600–800 millioner på ishockeyarena.

Hvor tar de pengene fra? Har hørt om Sareptas krukke og Aladdins lampe, kan det være der? Hadde de ikke også en kjempegjeld på seks milliarder kroner, husker jeg å ha lest?

Blir for eksempel Onsøyheimen bygd? Ellers kan heller ikke fotballcupen i Østfoldhallen avvikles, grunnet kommunen. I 2020 vil nok den samme leksa komme igjen, om overforbruk og sparing. Lykke til!

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken