Mandag kveld rykket politiet ut til en adresse i Vingerbakken på Lisleby etter meldinger om slåssing. En person ble funnet livløs på stedet

SISTE: Klokken 21.00 melder politiet at avdøde er en mann i 40-årene. Mannens pårørende er varslet.

Erklært død

Operasjonsleder Gisle Sveen forteller til Fredriksstad Blad like etter klokken 18.00 at de fikk melding om slåsskampen klokken 16.50 mandag ettermiddag.

– Vi fikk melding fra noen som observerte at det var slåssing ved eller på en adresse. Vi er usikre på om dette har foregått ute eller innendørs. Meldingen gikk ut på at en person var blitt holdt rundt halsen, og politiet varslet derfor AMK som rykket ut kort tid etter at vi fikk meldingen.

Sveen forteller at da de kom til stedet fant de en livløs mann. Ambulansepersonell startet med hjerte- og lungeredning, men livet sto ikke til å redde. Personen ble erklært død på stedet klokken 17.30.

Bildeserie

Politiet etterforsker dødsfall på Lisleby som drap

En mann siktet

– Det var to personer involvert i slåssingen. En mann i 40-årene er nå siktet. Det pågår nå en etterforskning, og det skal gjøres avhør. Krimteknisk er på vei for å foreta undersøkelser på stedet, sier operasjonsleder Sveen.

Han forteller videre at politiet nå skal foreta rundspørring i området, og at det skal gjøres avhør.

Innsatsleder på stedet, Arild Skarø, forteller at dødsfallet etterforskes som drap.

– Det er ikke noe som tyder på at de to involverte er i familie. Det har vi ikke fått noen opplysninger om, sier han til FBs journalist på stedet.

Han legger til at politiet ikke har noen holdepunkter for at det skal ha blitt brukt våpen i slagsmålet.

Saken oppdateres.