Gå til sidens hovedinnhold

Familiedag i Brottet Kystkultursenter – suksess i høljregn

Artikkelen er over 1 år gammel

Inspirert av fjorårets familiedag i Brottet Kystkultursenter, som sammenfalt med utseilingen fra Tall Ships race i Fredrikstad, ble det også i år arrangert en tilsvarende familiedag, en dag som ble «velsignet» med styrtregn fra start til avslutning.

Innsendt

«Krisemøte» i arrangementskomiteen tidlig søndag formiddag konkluderte imidlertid med at «vi setter i gang», og folk, store som små kom. Da scenen i Brottet inviterte til innslag fra Hvalers eget barne- og ungdomsteater Brottungær og Kardemomme By (oppsettingen i Gamlebyen), var rundt 170 samlet tilstede - og kiosken gikk tom både for pøler og vaffelrøre.

Hvem skulle trodd det slik regnet «bøttet ned». Med en slik opplevelse må det være lov å bruke ordet «suksess». Området innbyr til et mangfold av aktiviteter som fenger både store og små. Derfor var konklusjonen klar; neste år trår vi til igjen.

I tillegg til å møte mannskapet om bord på skonnerten Valentine, var følgende organisasjoner bidragsytere både med informasjon og underholdning: Besøkssenteret for Ytre Hvaler Nasjonalpark, Kong Neptuns Verden, Lei en biolog, Naturvernforbundet i Fredrikstad og Hvaler samt Kystlotteriet. Familiedagen i Brottet Kystkultursenter ble støttet både av Fredrikstad kommune, Hvaler kommune, prosjekt Sjøreisen og Sparebank 1.

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 06:15.