Erik-André Hvidsten: – Jeg følte meg ikke god nok

I denne podkasten snakker den folkekjære artisten åpenhjertig om forholdet til tvillingsønnenes surrogatmor i USA, redselen som tok ham og livet som odelsgutt.

DEL

– Jeg følte meg ikke god nok. Jeg ble som Ludvig i Flåklypa – redd for alt. Så jeg begynte å vurdere om jeg skulle takke nei til ting, sier Erik-André Hvidsten (44).

Og legger til:

– For et halvt år siden hadde jeg ikke snakket om dette, vi vil jo alle vise suksessiden av vårt liv. Men nå synes jeg det er fint å snakke om denne frykten. Som ung var jeg freidig, men freidigheten forsvant dessverre. Nå som jeg har blitt eldre, har jeg oppdaget at jeg har måttet hente tilbake selvbildet og selvtilliten min. For freidigheten er en stor del av meg.

Redd for ikke å bli far

I podkasten forteller også tvillingpappaen om at han må sette på bremseklossene. Det har vært to hektiske år for Borge-artisten som til stadighet får gode avisanmeldelser, og er svenskfinlands mest elskede nordmann.

– Guttene er fem år allerede, så mitt neste store prosjekt blir å være mer hjemme. Da jeg kom ut av skapet var en av mine største bekymringer at jeg ikke skulle bli pappa, sier Hvidsten som nå er klar for julekonserter både i Finland og i Norge.

Glad i julen

Artisten fra Borge går blir aldri lei julen.

– Jeg elsker julesangene og alt som har med julen å gjøre.

Her i distriktet skal han holde juleshow på Blå Grotte, i tillegg blir det to forestillinger i Sarpsborg samt konsert i Sarpsborg kirke lille julaften.

Artikkeltags