I snart to uker har Frøken Kanin tilbrakt dagene i ensomhet i Kongstenhallen. Ingen eier har meldt seg, og nå har daglig leder Glenn Andersen og resten av staben engasjert seg.

– Alle vi som har barn vet jo hva det betyr å miste et kosedyr. Derfor skal vi gjøre alt vi kan for å gjenforene kaninen og eieren, sier Andersen.

 

Heter eieren Angelica?

Frøken Kanin ble glemt igjen i bassengdelen av hallen, og på vaskelappen ser det ut til at det står Angelica. Men til tross for at Andersen både har gått ut i sosiale medier og på NRK Østfold har ingen Angelica meldt seg.

– Innlegget om Frøken Kanin på Facebook er delt over fire hundre ganger, og det er mange tusen som har lest etterlysningen. Likevel har ikke eieren dukket opp. Så nå håper vi at Fredriksstad Blads lesere kanskje kan hjelpe oss med å løse mysteriet, sier Andersen.

Mye glemmes

Det er ikke uvanlig at det blir glemt igjen ting i Kongstenbadet.

– Det kan være alt fra kredittkort til briller. Som regel kommer eierne og henter, men gjenstander som har ligget her en måned havner enten i søpla eller leveres til politiets hittegodskontor – avhengig av verdien, forteller Andersen.

Å finne et kosedyr blant de gjenglemte tingene tilhører heldigvis sjeldenhetene.

– Jeg tipper det er ei lita jente som savner kaninen sin veldig akkurat nå. Så nå håper jeg at vi klarer å spore henne opp så det blir en lykkelig gjenforening, sier Glenn Andersen.