En mann fremstilles for fengsling etter knivstikking på Selbak

Av

Kvinnen som ble knivstukket på Selbak natt til onsdag, er utenfor livsfare. Onsdag ettermiddag ble to personer pågrepet i forbindelse med knivstikkingen. En av disse fremstilles for fengsling, mens den andre er sluppet fri.

DEL

SISTE: En mann i 30-årene som er siktet for drapsforsøk etter at kvinnen i slutten av 20-årene ble knivstukket i Fredrikstad, fremstilles torsdag for fengsling, melder NTB sent onsdag ettermiddag.

En annen mann ble også pågrepet av politiet etter knivstikkingen, men han er løslatt, opplyser jourhavende politiadvokat Tor Larsen i Øst politidistrikt til NTB.

Politiet mottok melding om knivstikkingen på Sellebakk i Fredrikstad klokka 0.30 natt til onsdag. Onsdag ettermiddag var kvinnen operert og utenfor livsfare.

En mann i slutten av 30-årene ble pågrepet av politiet på stedet etter hendelsen. Mannen er siktet for drapsforsøk og blir fremstilt for varetektsfengsling i Fredrikstad tingrett torsdag, ifølge politiadvokaten. Den siktede har fått oppnevnt forsvarer.

Politiet har tidligere opplyst at det er en relasjon mellom den fornærmede kvinnen og de to mennene som ble pågrepet etter knivstikkingen.

Dette har skjedd:

– Det siste er at kvinnen er utenfor livsfare. Vi håper derfor at det kan være mulig å avhøre henne om hva som har skjedd, i løpet av dagen, sa operasjonsleder Svein Walle i Øst politidistrikt grytidlig onsdag.

To personer ble senere på dagen pågrepet av politiet etter at kvinnen i slutten av 20-årene natt til onsdag ble knivstukket på en privatadresse i Fredrikstad.

– Alvorlig

En mann i slutten av 30-årene ble pågrepet av politiet på stedet. Onsdag ettermiddag opplyser politiet at ytterligere en person er pågrepet i saken, og at det er en relasjon mellom fornærmede og de pågrepne.

Politiet mottok melding om knivstikkingen klokka 00.30 natt til onsdag.

Onsdag ettermiddag er kvinnen operert og utenfor fare, opplyser politijurist Harald Holmsen ved Øst politidistrikt i en SMS til NTB.

– Etterforskningen er i gang og spørsmålet om varetekt vurderes fortløpende, opplyser han videre.

Uklart forhold mellom de to

Hendelsen skal ha skjedd i en bolig.

– Det fremsto som ganske alvorlig da vi kom til stedet klokken 00.42. Hun var ved bevissthet da våre mannskaper kom til adressen, og hun ble tatt hånd om av helsepersonell, sa Walle til NTB i natt.

– Er de involverte kjente av politiet fra før?

– Det er vanskelig å svare på nå. Det er noen løse tråder i saken. Vi har tatt de tekniske og taktiske undersøkelsene som har vært mulig i natt, så skal etterforskerne i Fredrikstad jobbe videre med dette, svarte Walle onsdag morgen.

Operasjonslederen ønsker av hensyn til etterforskningen ikke å gå ut med flere detaljer rundt hendelsen.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken