Forrige uke kjørte Idyllfestivalen dobbeltslipp med Moyka og Turboneger.

Nå er det trippelslipp med Emma Steinbakken, Lars Vaular og Maria Mena.

– Må bli ferdig

– Hvorfor slipper dere flere artister samtidig?

– Vi må bli ferdig snart, svarer Terje Olsen som er daglig leder i Idyll.

– Hvor mange artister til har dere booket til årets festival?

– Det er noen navn til som kommer, men jeg har ikke noe antall å gi deg. I år blir det tre scener. Scene en og to er snart booket opp, svarer Olsen.

Alan Walker, a-ha, Zara Larsson, Astrid S, Isah & Dutty Dior, Postgirobygget, CC Cowboys, Klovner i kamp og Justin Jesso er allerede klare for årets festival på Isegran som arrangeres 17. og 18. juni.

Emma

Emma Steinbakken (18) fra Jessheim er kjent for singlene «Not gonna cry» (2018) og «Without you» (2019).

– Emma har vært med Matoma på låten «Wow», varmet opp for Zara Larsson i 2021 og signert kontrakt med plateselskapet Little Big Music. Vi gleder oss til å ha henne på Idyll, sier Terje Olsen.

Lars

Lars Vaular er en norsk rapper, poet, artist og låtskriver fra Åsane i Bergen.

– Er dere klare for å danse – rett opp og ned? For det kommer til å bli bra stemning når Lars Vaular kommer til Isegran, lover Olsen.

Maria

– Vi gleder oss enormt til å ha Maria Mena, hun er en flott artist. Det er melder god stemning når Mena kommer på scenen, sier Terje Olsen

PS! Halva Priset med Petter «Katastrofe» Kristiansen og Maria Mena er Spellemannsnominert i kategorien «Årets låt» med «Den fineste Chevy'n». Låten ble også i fjor kåret til årets sommerlåt. Det er strømmetjenesten Spotify som regnet på lyttetrendene fra sommerferien.