Emil (15) strålte etter imponerende svømmetriumf

FORNØYD: Emil Danielsen var godt fornøyd med førstepremien på 100 meter butterfly

FORNØYD: Emil Danielsen var godt fornøyd med førstepremien på 100 meter butterfly

Artikkelen er over 2 år gammel

Emil Danielsen (15) hadde grunn til å smile bredt etter triumfen på 100 meter butterfly med tiden 59,80 under helgens LÅMØ i Oslo,

DEL

– Både Mia Gulbrandsen, Mina Klavenes Mauseth og Emil Danielsen har tatt medaljer på enkelt øvelser. Sistnevnte klatret helt til topps på 100 butterfly, så det har vært gode prestasjoner gjennom helgen, forteller Kongstensvømmernes trener Piotr Ludwiczak.

10 utøvere deltok

Kongstensvømmerne reiste til hovedstaden med en tropp på 10 utøvere for å konkurrere med de 24 beste i hver årsklasse fra Østlandet. For aldersgruppen 13–16 er dette også et kvalifisering stevne til ÅM, der de 24 beste i hver årsklasse på nasjonalt nivå konkurrerer mot hverandre. De som hevdet seg best sammenlagt var Emil Danielsen som tok en sterk tredjeplass. Mia Gulbrandsen tok en femteplass, mens yngstemann Marcus Rambøl Eriksen fikk en sjetteplass sammenlagt.

Fornøyd leder

Daglig leder i Kongstensvømmerne, Kristoffer Hals kan var godt fornøyd med sine utøveres prestasjoner.

– På LÅMØ hadde vi den bredeste troppen blant Østfold-klubbene. Nå som resultatene tikker inn så ser vi at flere av de eldste utøverne biter godt ifra seg, dette kombinert med gode prestasjoner fra de yngre utøverne viser det at vi har noe stort på gang Dette er en veldig imponerende gjeng med ungdommer. slår Hals fast.

– Resultatene etter siste økt gjør det klart at vi får med Emil Danielsen ranket som nummer ti, Mia Gulbrandsen ranket som nummer 14, Lona Gulbrandsen ranket som nr. 18 og Mina Kalvenes Mauseth ranket som nummer 21 videre til ÅM. Marcus er for ung til å delta, men vi må si oss veldig fornøyd med hele gjengen denne helgen, sier Hals.

Send inn tekst og bilder «

Fortell nyheter om deg selv, din idrettsklubb/forening osv., både på nett og i papir

Artikkeltags