Gå til sidens hovedinnhold

Eksklusive rettigheter i boks: FB viser Messi og fransk fotball de neste tre årene

Nå kan du se Lionel Messi, Neymar og de øvrige PSG-stjernene direkte på FBTV.

FB og Amedia har sikret de svært eksklusive rettighetene til å vise fransk toppfotball frem til og med sesongen 2023/24. Alle med abonnement hos oss får kostnadsfri tilgang til kampene i den franske toppdivisjonen.

Vår eier, Amedia, har sammen med det svenske mediekonsernet Bonnier, inngått en eksklusiv avtale som betyr at våre abonnenter de neste tre årene kan se kampene til PSG, Nice, Lyon, Marseille, Lille og de andre lagene som kjemper i den franske toppserien.

Sendingene ser du med et FB-abonnement eller en annen Amedia-avis.

- I en by som Fredrikstad, med så stor fotballinteresse, blir det veldig spennende å se hvordan dette tilbudet blir tatt i mot av FBs abonnenter, sier sjefredaktør René Svendsen.

Allerede kommende søndag sendes storkampen PSG-Lyon direkte. De franske kampene vil bli vist i Amedias sportsportal Direktesport.no som også har en egen app hvor man kan se sendingene om du har en en nyere smart-TV eller Apple TV.

Flere norske

Denne sesongen er det fire spillere fra Norge i den øverste ligaen i Frankrike. Det er Birger Meling (Rennes), Valon Berisha (Reims), Elba Rashani (Clermont) og Stian Rode Gregersen (Bordeaux).

– Dette er en fantastisk signering for Amedia og Direktesport. Ligue 1 består av superstjerner som Messi, Neymar, Mbappe, Ramos, Varatti, Di Maria og Hakimi for å nevne noen få. Våre aller yngste lesere er svært opptatt av disse spillerne, og vi tror at det kan bidra til å øke kjennskapen til vårt øvrige innhold. Dette er et godt tilbud til morgendagens abonnenter, sier Helge Birkelund, som er direktør sportsutvikling i Amedia.

– Direktesendt sport er et helt sentralt virkemiddel i kampen om lesernes tid og vi har merket en sterk konkurranse fra andre mediehus, sier han.

– Vi er stolte av å kunne presentere Messi og Ligue 1 til våre abonnenter. Men det betyr ikke at vi har mistet fokuset på norsk sport. Vi har nylig signert langsiktig avtaler knyttet til sykkel, svømming, turn, motorsport og flere særforbund med lokale utøvere eller klubber, sier Helge Birkelund.

Kommentarer til denne saken