Eiendomsinvestorer – prøv å tenke nytt

Her bør det i stedet bli omsorgsboliger, mener Kari Elisabeth Sekkelsten.

Her bør det i stedet bli omsorgsboliger, mener Kari Elisabeth Sekkelsten. Foto:

Av

«Dette er jo vinn/vinn, men har dere tenkt denne tanken om å bygge omsorgsboliger?»

DEL

LeserbrevDette er et debattinnlegg, skrevet av en ekstern bidragsyter. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.Leser om Bruket Brygge som nå snart er ferdigstilt. Bruket 2 (over veien) er jo leid ut til entreprenørene - og nå blir det ledig. Dette blir interessant å følge med på. Jeg kjenner ikke Tine Rognlien i Ø.M. Fjeld Utvikling AS som eier området og som står bak planene(les; to nye boligblokker).

Litt om meg; Har sittet i bystyret, teknisk hovedutvalg, miljøutvalget, gamlebyutvalget m.m. Bor på Lenafellet (rekkehus) og er 74 år og kommer meg ut med rullator.

Dere er engstelige for at skolekretsen kan bli sprengt. Det positive er at det er lett vei til fergeleiet. Mitt råd er: Bygg omsorgsboliger! Kjøperne vil garantert ikke belaste skolekretsene og eldre/funksjonshemmede vil også sette stor pris på kort vei til fergeleiet. Ta en dialog med kommunens politikere og de vil garantert svare på at vi trenger flere omsorgsboliger.

Husbanken og kommunen kan ordne til en kontrakt - hvor Ø.M. bygger og kommunen drifter det - selv om noen nye helsestillinger må opprettes, men faste stillinger gir skattepenger til kommunen. Dette er jo vinn/vinn, men har dere tenkt denne tanken om å bygge omsorgsboliger?

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken