Møteulykke på delet mellom Eidsberg og Rakkestad – tre sendt til sykehus, syv lettere skadd

Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel
DEL

(Smaalenenes Avis) Til sammen ti personer er innblandet i en kollisjon på fylkesvei 124 mellom Eidsberg og Rakkestad. Ulykken inntraff på kommunegrensen mellom to biler. Veitrafikksentralen opplyser at stedet er rett nord for Dingtorp og at veien er stengt.

Politiet opplyser klokken 1955 at det er store materielle skader på bilene. Samtlige ti som er involvert har skader av noe slag.

Foto:

Tidligere ble det meldt at også luftambulanse er på vei, dette avkreftes nå av politiet.

– Det dreier seg om en bil med en voksen og syv barn som har kollidert med en annen bil der det satt to personer. Samtlige er skadd, sier Gisle Sveen, politiets operasjonsleder.

– Tilsammen tre personer som er kjørt Kalnes. I tillegg til tidligere nevnte en mor og et barn, er fører av andre personbil kjørt dit. Klaget over smerter i nakke og rygg.  De øvrige framstår som lettere skadd.

Han opplyser at det er store materielle skader på begge bilene og at det var en viss fart da det smalt.

Foto:

– Hastigheten er anslått til cirka 60 kilometer i timen. Det er også svært glatt på stedet, og vi har varslet dette til Veitrafikksentralen, slik at det er blitt kalt ut entreprenør for å strø, sier han.

Årsaken skal være at personbil retning Askim har mistet kontroll. Fått sleng og kommet over i motgående. Truffet bakpart mot front.

– Faktisk var det så glatt at nødetatene måtte senke hastigheten på bilene da de tok seg fram til stedet, framholder han.

Foto:

I tillegg til å være glatt, er det også tåke på stedet. Bergingsbil er ved 20.50-tiden kommet til stedet.

Den ene bilen som er innblandet er registrert på en kvinne i Eidsberg, den andre på en kvinne bosatt i Sarpsborg.

Artikkeltags