– For på hvilke andre områder opplever man likeverd i samme grad som når dommerfullmektigen, lastebilsjåføren, arbeidssøkeren og overlegen står med innbitt blikk over isdisken for å scoope de flotteste, deiligste iskulene i manns minne for å glede cup-gjester?


– På hvilke andre områder får man mulighet til å bli kjent med hverandre så kjapt (kanskje med unntak av deltagelse i Paradise Hotell?)


– Hva slår vel følelsen av å stå skulder ved skulder og jobbe om felles mål?


– Hva er vel bedre enn å få møte titusenvis av storfornøyde, håndballglade cup-ungdom med foreldre og besteforeldre som skryter av byen vår og arrangementet vårt?


– Det er så herlig å møte mennesker som man kanskje ellers aldri hadde møtt – desto mindre fått mulighet til å bli kjent med!


– Hva med det å bli kastet
ut av komfortsonen og inn i en ny dugnadsutfordring? Det er lærerikt, morsomt og utvider horisonten vår (noe vi alle har godt av en gang iblant) – og det å få jobbe med noe heeeeeelt annet enn man vanligvis gjør – er ikke det artig kanskje?


– Å oppdage at høyt utdannede akademikere står med nesa i «allergener-permen» og legger sjelen sin i å kartlegge om allergigjesten kan nyte ei pistasjiskule eller ikke – det er rørende det ...

Se billedgalleri fra Fredrikstad Cup her


– Det å møte
store smil, godt humør, innsatsvilje, løsningsfokus og positiv innstilling (uansett vær og vind) dag etter dag. Kan man be om mer?

Så berikende har det absolutt vært. Om ikke i penger, så i godstemning og veeeeeldig hyggelige menneskemøter.

Her er det flere bilder fra årets Fredrikstad Cup


Tusen, tusen takk til alle «med-dugnaster» (egenkomponert ord for anledningen) som har gjort pinsehelgen vanvittig morsom og minnerik.

Takk også til Fredrikstad Cup-gjengen som sørger for at dette arrangementet blir bedre og bedre og bedre og bedre og bedre år etter år.