– Du er jo kjekkere enn noen gang, utbryter programleder Tim Oudenstad og får umiddelbar respons fra de andre.

– Vi må jo pynte oss for lytterne våre!

Gjestepodkast

Reboot er dagens gjestepodkaster, og trioen slipper nye episoder hver fredag. Da byr de på aktuelle saker og anmeldelser – hovedsakelig spill, men også omkringliggende temaer som film, serier, tegneserier og bøker.

– Men, jeg må nok uansett si at gaming er hovedtema for podkasten vår, sier Tim Oudenstad som bor i Fredrikstad.

– Redaksjonen består av gamle travere som har skrevet og snakket om videospill i årevis. Thomas Marynowski og jeg podkastet i mange år på en annen podkast som heter Spillmatic, men da jeg flyttet til Fredrikstad juni 2022, og Thomas flyttet til Sørumsand året før, ble løsningen for oss å starte opp en ny podkast som vi kunne spille inn via Internett. Dette var uansett noe vi hadde blitt vant med under koronapandemien. Dermed var det bare å sette i gang planleggingen, fordele roller og komme i gang med innspillingene, sier Oudenstad.

100 prosent entusiasme

Thommie Myhrvold fra Podmaster.no ble først med som lydmann med hovedansvar for å gjøre etterarbeid på lyden, men han er med som fast redaksjonsmedlem nå.

– Vi sitter altså fra hvert vårt hjemmekontor og spiller inn disse episodene. Selv har jeg da mulighet til å nyte utsikten over byens nye motortrafikkvei, nemlig Knipleveien, sier Oudenstad, som legger til:

– Vi er 100 prosent drevet av entusiasme for gaming og en god dose formidlertrang for det vi mener er det viktigste kulturuttrykket i vår tid. Podkasten vår er helt kostnadsfri å høre på, og kommer til å være det i all overskuelig fremtid.

Armored Core VI og Red Dead Redemption

Denne episoden handler om to spill – Armored Core VI og Red Dead Redemption.

– Det ene spillet kom for 10 år siden, det andre spillet er en splitter ny episode i en langvarig japansk spillserie. Dommen kommer i denne episoden, sier Tim Oudenstad.

Du finner Reboot på Spotify her: Reboot