Gå til sidens hovedinnhold

Discofest i Blå Grotte

Artikkelen er over 2 år gammel

Førstkommende lørdag inviteres det til gedigen discofest i Blå Grotte!

Innsendt

Borge Musikkorps og vokalist Frode Vassel fremfører ikke mindre enn 17 av de mest kjente låtene fra funk- og discobandet Earth, Wind and Fire sitt rikholdige repertoar. I tillegg til de drøyt 50 (!) blåserne, vil også et fullt band bestående av slagverk, gitar, bass, to pianister og tre korister sørge for dunkende disco-rytmer denne kvelden.

Anerkjent vokalist

Frode Vassel er ingen hvem som helst i musikkverdenen, og regnes som en av landets aller beste korister. Han har sunget i for eksempel Eurovision Song Contest, Skal vi danse, Idol og The Voice, men denne gangen vil han ha en meget fremtredende rolle som solist.

-Dette kommer til å bli kult! Gøy musikk fra ende til annen. Også verdt å merke seg at det er en legendarisk dato å ha konsert på – 21st night of September.

Erfarne korister

De tre koristene, Johanne Bordevik Bakken, Viola Bjelland og Hanna Gretland, er heller ingen nykomlinger og har deltatt i en mengde arrangementer både individuelt og i fellesskap. Alle tre er korister for Ylvis, og for noen år siden var de også i aksjon sammen med Borge Musikkorps, da som korister under en konsert med musikken til Stevie Wonder.

Merittert dirigent

Til å lede hele dette ensemblet har Borge Musikkorps engasjert trombonist Tarjei Grimsby som til daglig spiller i Det Norske Blåseensemble i Halden, men som i tillegg er aktiv som frilansmusiker og solist innenfor teater, studio og TV.

Dette er den første konserten i en sesong der Borge Musikkorps har knyttet til seg mange spennende prosjektdirigenter. Gjennom sesongen vil publikum få høre et musikkorps som presenterer et meget variert repertoar. Leder i Borge Musikkorps, Kenneth Angeland, klarer nesten ikke å holde entusiasmen nede:

-Vi har gledet oss til denne konserten lenge, og vi ser frem til å fremføre denne musikken for et entusiastisk publikum. Vi har med oss fantastiske vokalister og en forrykende komp-gruppe. Dette sammen med i overkant av 50 musikanter i et meget opplagt Borgemusikken, blir et fyrverkeri av en konsert!

Vi oppfordrer publikum til å komme på Blå Grotte lørdag for å la seg forføre inn i diskoens verden.

Kommentarer til denne saken