Dirty Loops avslutter Vinterjazzfestivalen i Fredrikstad 2020

Stockholms-bandet Dirty Loops, som består av Jonah Nilsson (i midten), Henrik Linder (t.h.) og Aron Mellergårdh kommer til Fredrikstad i februar.

Stockholms-bandet Dirty Loops, som består av Jonah Nilsson (i midten), Henrik Linder (t.h.) og Aron Mellergårdh kommer til Fredrikstad i februar. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Det Stockholm-baserte bandet Dirty Loops har tatt verden med storm som et av tidenes største YouTube-fenomen med over 37 millioner visninger. 29. februar 2020 kommer de til Fredrikstad.

DEL

Innsendt – Vi var veldig spente på om vi skulle klare å booke et så ettertraktet band. At de kommer til Norge er stort nok i seg selv, men at de kommer til Fredrikstad er utrolig gøy, sier Ole-Henrik Mohn Pettersen, daglig leder for Vinterjazzfestivalen.

Første gang i Norge

At det kommer til å bli full sal er lederen i liten tvil om. Derfor har de booket Båthuset Scene, som med stående publikum er den største konsertsalen i Fredrikstad.

– Vi vet at interessen for å se bandet live er stor, og at mange av de som har tatt kontakt med oss kommer langveisfra for å se dem, så det er nok lurt å bestille billetter allerede nå, fortsetter Ole-Henrik.

Får til noe sært

Den ivrige lederen forteller også at det er spesielt gøy å gi artister som har fått til noe utenom «det vanlige» en sjanse til å vise fram talentene sine på festivalen.

– Det er viktig for oss at vi ikke bare gir publikum det de kjenner fra før, men også at vi utfordrer dem litt med noe som leker med jazz-sjangeren. Med samarbeid med Maroon 5 og Quincy Jones er dette ikke noen hvem som helst, sier Ole-Henrik.

Du har mulighet til å se Dirty Loops på Båthuset Scene i Fredrikstad 29. februar i 2020.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken