Jeg blir litt oppgitt når jeg leser innlegget til Bjørn Olaf Skauen. At det ikke lenger er selvfølge med mor-far-barn-relasjonen er faktisk veldig bra. Vi er kommet lenger i 2019, sånn at flere typer familier finnes og blir akseptert. Selvfølgelig burde barn lære om dette i barnehagen og på skolen, for mange lærer det ikke hjemme, og det skal faktisk ikke være sånn at de må lære dette igjennom tv-serier eller filmer.

FRI er en organisasjon som faktisk står for å akseptere alle og at de nå slippes til på skoler og barnehager vil føre til at flere unger faktisk begynner å akseptere seg selv som den de er. Det vil kanskje til og med redde liv, for det skal ikke bare være én naturlig måtte å vokse opp på, for det finnes mange forskjellige familier her i verden, og bra er det.

Og når det kommer til hva barn skal ha krav på, så er det gode forelder(e) og da skal det ikke spille noen rolle om det er mor-mor, far-far, mor-far eller bare en mor eller en far, eller så kan det faktisk være at de blir oppdratt av en onkel eller tante og det eneste som faktisk betyr noe, er om det er gode forelder(e).

Nå er det snart er på tide å gå inn i 2020 og da burde faktisk slike fordommer mot forskjellige familier bli igjen i 2019 i Norge.

Les også

Jeg er oppvokst med en veldig heteronormativ skole, og i en familie med en mamma og pappa, men det har likevel ikke gjort meg heterofil

Les også

Bli kjent med mennesker som ikke er kliss lik deg selv. Du vil både bli beroliget og positivt overrasket