Det haster med å sikre myke trafikanter i Dikeveien

Dikeveien sette fra sør og krysset med Evjebekkveien. – Hauge Lokalsamfunnsutvalg sender månedlig kommunen møtereferat der forholdene i veien blir påpekt, forteller lederen.

Dikeveien sette fra sør og krysset med Evjebekkveien. – Hauge Lokalsamfunnsutvalg sender månedlig kommunen møtereferat der forholdene i veien blir påpekt, forteller lederen. Foto:

Av

«Vi er svært takknemlige for at andre også peker på hvordan forholdene i Dikeveien faktisk er. Det haster med å gjøre noe nå!»

DEL

LeserbrevDette er et debattinnlegg, skrevet av en ekstern bidragsyter. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.NAF avd. Fredrikstad og Omegn viser et prisverdig engasjement for forholdene i Dikeveien, for både bilkjørende og de myke trafikantene. De gir en et godt bilde av de utfordringene som man møter fra inngangen ved Evjebekkveien og nordover.

Hauge Lokalsamfunnsutvalg har påpekt disse forholdene flere ganger de siste årene. Det er nå slik at Fredrikstad kommune skal gjøre en politisk behandling på en reguleringsplan som skal gi de myke trafikantene sikrere forhold. De siste rapportene sier at det skal behandles i høst, slik at vi kan vel slå fast at det begynner å haste.

13. august 2019 lovte ordfører Jon-Ivar Nygård i et åpent møte på Hauges Minde at denne saken skulle prioriteres og løses. Vel, vi vet at formell saksbehandling tar tid, men i dette tilfellet har vi vanskeligheter med å forstå hvorfor det skal ta så lang tid.

Hauge Lokalsamfunnsutvalg har dokumentert forholdene med bilder etter en trygghetsvandring, Fredriksstad Blad har fokusert på forholdene ved flere anledninger. Månedlig blir disse forholdene påpekt gjennom møtereferat fra Hauge Lokalsamfunnsutvalg som går til kommunen.

Således er vi svært takknemlige for at andre også peker på hvordan forholdene i Dikeveien faktisk er. Det haster med å gjøre noe nå!

Prioritering blir lovet av kommunens øverste politiske leder. Betyr det i hvilken rekkefølge man skal forsømme viktige saker? Vi har tillit til at ordføreren er mann for sitt ord og følger opp dette slik at ord blir til handling.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 06:15.