– Ett poeng på en vanskelig bortebane var akkurat det FFK trengte nå etter tre tap på rad. Men offensivt er det ikke mye å rope hurra for – spesielt etter hvilen, sier FBs sportskommentator, Erik A. Pedersen etter kampen.

Både han og sportsjournalist Joakim Simensen savner en spiller som står frem og sier at prestasjonen ikke var noe å rope hurra for.

– Det blir litt grått og kjedelig. Ett poeng på Nadderud er helt ok, isolert sett. Men jeg skulle gjerne sett en spiller som hadde stått frem og sagt at denne prestasjonen ikke var god nok, sier Joakim Simensen.

– Laget mangler en virkelig leder med litt kokosnøtter, svarer Pedersen.

I podkasten ser herrene også frem imot cupbataljen mot Brann i Bergen førstkommende torsdag. Pedersen mener FFK sjelden har vært større underdog i en kamp mot en divisjonskollega.

– Brann er kabable til å vinne cupen. Så gode er de. Jeg vil si at oddsen er 90-10 i favør Brann. FFK må virkelig treffe maksimalt for å komme seg videre, sier han.

I podkasten blir det også dom over kebab i Bærum, det blir mimring fra europacupeventyret i Poznan og selvfølgelig spørsmål fra lytterne.